• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Afwerking stucwerk

Afwerken stucwerkDe afwerking van stucwerk kun je op verschillen manieren laten doen. Allereerst zijn er diverse soorten stucwerk. Zoals spachtelputz en granol. Of je laat de muren of plafond helemaal glad pleisteren. Hiervoor kun je het oppervlakte laten afwerken in de betonlook of gewoon sausklaar. Hierna is de muur zelf te witten of sausen. Hieronder vertellen we meer over alle mogelijkheden en sierpleisters.

Stukadoors vergelijken voor beste deal

Stucwerk is vakwerk. Een specialist inschakelen om de pleister aan te brengen is daarom heel verstandig. De vakmannen kunnen in prijs verschillen. Om de laagste prijs te vinden raden wij aan om meerdere stukadoors te vergelijken. Via Stukadoors.com doe je dat eenvoudig en snel. Met één offerte-aanvraag ontvang je maximaal vijf stucwerk-offertes. Vrijblijvend en gratis. Op basis van jouw aanvraag selecteren wij de meest geschikte experts.

Prijzen stucwerk door een vakman

De kosten voor pleisterwerk hangen af van het aantal vierkante meters. En het soort sierpleister en het tarief van het stukadoorsbedrijf. De exacte prijs kom je te weten door de stukadoor-offertes aan te vragen. Kijk voor indicatieve prijzen de stucwerk-prijslijst. Zo weet je ongeveer wat je betaalt voor het pleisterwerk en de afwerking.

Laagste prijs vinden voor stucwerk?

Soort afwerking kiezen

Voor de afwerking van het stucwerk kun je kiezen uit de volgende opties:

Sierpleisters

Sierpleisters zijn geschikt voor de muren en het plafond. Je hebt de keuze uit een gladde wand, maar spachtelputz of de Japanse sierpleister behoren ook tot de mogelijkheden.

Witten of sauzen

Bij een sausklare wand of plafond kun je zelf bepalen in welke kleur je het oppervlakte gaat schilderen. Het plafond kun je bijvoorbeeld witten voor een licht eindresultaat. De stukadoors in ons netwerk kunnen de muren ook voor je sausen of verfspuiten. Vraag de specialisten naar de mogelijkheden hiervoor.

Afwerking speciaal voor badkamer

Speciaal voor de badkamer en andere vochtige ruimtes heb je naast microbeton ook andere soorten pleister. Dit stucwerk is niet alleen waterdicht, maar zorgt ook voor een uniek effect. Dit zijn:

Betonlook

Voor een meer luxe of industriële uitstraling is de betonlook een uitstekend idee. Deze look zie je veel terug in badkamers en bij keukenbladen, maar is eigenlijk in elke ruimte mogelijk.

Beste deal voor stucwerk inclusief afwerking

Bij Stukadoors.com krijg je met één aanvraag meerdere offertes. Hierdoor vergelijk je verschillende specialisten met elkaar en uiteindelijk kies je voor de voordeligste prijs. Door de aanvraag zo compleet mogelijk in te vullen, krijg je een exacte kostprijs voor het stucwerk dat je wilt laten doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken met de stukadoor voor een persoonlijk adviesgesprek.

Kies de beste deal en bespaar tot wel 45%

Na het vergelijken van prijzen en voorwaarden zie je snel welk bedrijf de beste deal biedt en hiermee kun je veel geld besparen. Je bespaart ook nog eens veel tijd en zoekwerk. Wij hebben de beste stukadoors uit de omgeving al voor je geselecteerd. Deze vakmannen voldoen allemaal aan onze strenge kwaliteitseisen. Dat noemen wij nu slim vergelijken! Vraag de gratis stukadoor-offertes gelijk aan.