• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Barokpleister

Barokpleister is een fijne stuc-soort dat tussen granol en spachtelputz zit. Het stucwerk is stootvast en elastisch. Je krijgt met deze pleister dus een stevige muur waar weinig onderhoud voor nodig is. Voor de barokpleister zijn veel kleuren verkrijgbaar. Het pleisterwerk is zelfs waterdicht te maken, zodat het ook in vochtige ruimtes of de buitengevel is aan te brengen.

  • Stootvast en elastisch;
  • Vrijwel onderhoudsvrij;
  • Past in elk interieur;
  • Verkrijgbaar in heel veel kleuren;
  • Is waterdicht te maken;
  • Makkelijk te sausen of witten.

Barokpleister prijzen

De precieze prijs voor barokpleister hangt af van hoeveel vierkante meters je wilt laten stucen. Ook het tarief van de stukadoor is van invloed op de prijs. Hieronder vind je een indicatieprijs voor de pleister. Voor exacte prijzen is het advies om offertes van vakmannen aan te vragen. Dat doe je via Stukadoors.com heel gemakkelijk. Jij ontvangt maximaal vijf offertes die je met elkaar vergelijkt. Zo kies jij snel en eenvoudig de beste deal. De stucwerk-offertes aanvragen is gratis en vrijblijvend.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Barokpleister stucwerk v.a. € 15,- per m2

Gratis offertes

*Indicatieprijs inclusief arbeidskosten, materialen en btw.

Wat is barokpleister?

Barokpleister is een kruising tussen granol en spachtelputz. De korreldikte is tussen de 1,5 en 3 millimeter. De fijne structuur is geschikt voor elke ruimte en de decoratieve pleister past bij elk interieur. De pleister is in elke kleur te maken, maar je kunt natuurlijk ook zelf achteraf de muren sausen.

Vraag gratis offertes aan en vind beste deal

Jij vraagt via Stukadoors.com gratis stucwerk-offertes van vakmannen uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf prijsopgaven die je met elkaar vergelijkt. De specialisten maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren of plafond te bekijken. Zo kunnen zij meteen zien wat er nodig is voor het berekenen van de specifieke prijs voor de barokpleister en het afwerken.

Bespaar tot 45% en start met slim vergelijken

Met het aanvragen van gratis stukadoor-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een stukadoor. Wij maken namelijk speciaal voor jouw aanvraag een selectie. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke stucwerk-specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en bespaar je ook nog eens op de totaalprijs. Dat is nu slim vergelijken!

Laagste prijs voor stukadoor en barokpleister