• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Betonlook stucwerk

Voor een prachtige industriële uitstraling van muren is de betonlook een prachtige optie. Deze look is zelfs toepasbaar voor het aanrecht of de badkamer. Het creëren van de betonlook is wel vakwerk, dus dit kun je beter overlaten aan een professionele stukadoor. Zij zorgen voor glad stucwerk en hoge kwaliteit pleisterwerk. Voor de speciale look maken zij gebruik van een soort hars, waardoor de wand niet alleen sterker wordt, maar ook flexibel en waterafstotend.

Voordelen betonlook

  • Elastisch en waterafstotend;
  • Geen naden, goed voor hygiëne;
  • Geschikt voor keukens, muren en vloeren;
  • Buitenkant woning ook mogelijk.

Nadelen betonlook

  • Duurder dan normaal glad stucwerk.

Prijs stucwerk met betonlook

De exacte prijs die je betaalt voor stucen van de wand met de betonlook hangt af van verschillende factoren. Dit zijn de hardheid van het materiaal, het totale oppervlakte en het tarief de stukadoor. Wij kunnen je wel een indicatieve prijs per m2 geven. Houd voor de betonlook rekening met minimaal 75 euro per vierkante meter. Bekijk meer indicatieve stucwerk-kostprijzen.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Betonlook stucwerk

v.a. € 75,- per m2

Gratis offertes

*Prijsindicatie inclusief btw, arbeidskosten en materiaal.

Betonlook op de muren of aanrechtblad

Voor een strakke en moderne huiskamer of andere ruimte is de betonlook ideaal. Stucwerk met de betonlook leent zich perfect voor vochtige ruimtes. Denk hierbij aan badkamers, wc’s en keukens. Waar tegels naden hebben waar schimmels kunnen ontstaan, heb je daar bij een egale wand geen last van. Daarnaast zorgt de betonlook voor een mooie badkamer en kun je zelfs het bad of de badkamermeubels mee laten stucen. Zo wordt het één mooi geheel. Het keukenblad kan ook worden gestukt en daarvoor is de betonlook zeer geschikt. Het betonlook aanrechtblad is hierdoor makkelijk schoon te maken en je geeft de keuken een unieke uitstraling.

Tip: enkele populaire soorten stucwerk voor de betonlook zijn Beton Ciré en microbeton.

Betonlook aan de buitenkant van de woning

Naast de binnenkant van de woning, kun je ook de buitenmuren laten stucen in de betonlook. De gevel kan geheel worden bedekt waardoor jouw huis een heel ander karakter krijgt. Houd er wel rekening mee dat je een vergunning moet aanvragen.

Geschikt voor de vloer en de trap

Wist je dat je naast betonlook muren ook de vloer en de trap de betonlook kunt geven? Je maakt de trap extra aantrekkelijk met een betonlook traprenovatie, waardoor je een stevige trap krijgt die lang mee gaat.

Vind de beste stukadoor met gratis offertes

In ons netwerk zitten betrouwbare stukadoors met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Via Stukadoors.com kun je met een aanvraag maximaal vijf offertes ontvangen van specialisten in jouw regio. Je maakt vervolgens een vrijblijvende afspraak met een of meerdere vakmannen en kunt ze hierdoor goed met elkaar vergelijken. Tijdens zo een gesprek leer je de experts namelijk beter kennen en zij kunnen bij je thuis een exacte prijs berekenen.

Vergelijk en kies slim de beste deal

Jij vergelijkt de offertes met elkaar en kiest uiteindelijk de beste stukadoor met de laagste prijs voor het betonlook stucwerk. Wij van Stukadoors.com vinden het belangrijk dat jij snel de juiste professional vindt die ook betaalbaar is. Vraag daarom vandaag nog de gratis stucwerk-offertes aan en bespaar tot wel 45%.

Laagste prijs vinden voor betonlook stucwerk?