• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Betonlook aanrechtblad

Jouw aanrechtblad laten stucen in de betonlook? Dat ziet er niet alleen prachtig uit, maar je krijgt er ook een waterafstotend en stevig keukenblad voor terug. De industriële en strakke stijl geeft jouw keuken totaal een andere uitstraling. Naast het keukenblad kun je ook de achterwand van de keuken laten stucen. De betonlook kun je op veel meer elementen laten toepassen. Denk eens aan de vloer, de muren, de badkamer en de buitengevel.

Beste vakman vinden voor jouw klus

Er is veel mogelijk! Voor een mooi eindresultaat is het verstandig om een vakman voor deze klus in te schakelen. Zo krijg je het beste resultaat en voorkom je dat de rest van de keuken wordt beschadigd. Jij komt via Stukadoors.com heel snel in contact met ervaren stukadoors. Via ons kun je maximaal vijf offertes krijgen die je kunt vergelijken. Zo vind jij eenvoudig de beste deal voor het betonlook aanrecht.

Voordelen betonlook aanrecht

  • Waterafstotend;
  • Geeft uniek effect in jouw keuken;
  • Gemakkelijk schoon te maken;
  • Stevig keukenblad.

Nadelen betonlook aanrecht

  • Duurder dan normaal stucwerk;
  • Past qua uitstraling niet bij iedere keuken.

Prijs betonlook keukenblad

De prijs voor stucwerk wordt berekend per vierkante meter (m2). De exacte prijs hangt dus af van het totale oppervlakte. Omdat stukadoors onderling verschillen in prijs is het verstandig om offertes aan te vragen van meerdere bedrijven. Zo kun jij rustig de specialisten vergelijken. Het aanvragen van stucwerk-offertes doe je via Stukadoors.com heel eenvoudig. Op basis van jouw aanvraag, selecteren wij de meest geschikte stukadoorsbedrijven. Hieronder vind je de indicatieprijs per m2 voor de betonlook.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Betonlook aanrecht

v.a. € 75,- per m2

Gratis offertes

*Indicatieprijs inclusief materiaal, arbeidskosten en btw.

Gratis offertes aanvragen voor laagste prijs

Via Stukadoors.com kun je met een aanvraag maximaal vijf offertes ontvangen van ervaren vakmannen in jouw regio. Je maakt vervolgens een vrijblijvende afspraak met een of meerdere stukadoors en kunt ze hierdoor goed met elkaar vergelijken. Tijdens zo een gesprek leer je de bedrijven namelijk beter kennen en zij kunnen bij je thuis een exacte prijs berekenen voor een betonlook aanrecht. In ons netwerk zitten alleen betrouwbare specialisten met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Vergelijk slim en bespaar tot 45%

Jij vergelijkt de offertes met elkaar en kiest uiteindelijk de beste stukadoor met de laagste prijs voor het betonlook aanrecht. Wij van Stukadoors.com vinden het belangrijk dat jij snel de juiste professional vindt die ook betaalbaar is. Vraag daarom vandaag nog de gratis pleister-offertes online aan en bespaar tot wel 45%.

Laagste prijs vinden voor betonlook aanrecht?