• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Betonlook badkamer

De betonlook badkamer zorgt voor een prachtige uitstraling. Daarnaast heeft het trendy betonstuc nog veel meer voordelen. De hele badkamer kan gestuct worden. Dus ook het bad, de douche en alle badkamermeubelen. Zo ontstaat een uniek geheel. Zelfs de vloer kun je laten bepleisteren in de betonlook.

Voordelen betonlook badkamer

  • Elastisch en waterafstotend;
  • Geen naden, goed voor hygiëne;
  • Geschikt voor bad, douche en meubels;
  • Unieke uitstraling in badkamer.

Nadelen betonlook badkamer

  • Duurder dan normaal stucwerk.

Prijs badkamer met betonlook

Voor de betonlook betaal je ongeveer 75 euro per vierkante meter. Beton Ciré en microbeton zijn wat duurder. De totale kosten hangen af van het aantal vierkante meter dat jij wilt laten stucen. Daarnaast kunnen stukadoors in kostprijs verschillen.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Betonlook stucwerk

v.a. € 75,- per m2

Gratis offertes

*Prijsindicatie inclusief btw, arbeidskosten en materiaal.

Vergelijk prijzen van regionale stukadoors

Wanneer je de precieze prijs wilt weten, is het advies om offertes aan te vragen. Dat doe je via Stukadoors.com heel gemakkelijk. Met één aanvraag krijg jij maximaal vijf stucwerk-offertes. Van regionale specialisten die wij op basis van jouw aanvraag selecteren. Jij vergelijkt en kiest zo eenvoudig en snel de beste deal.

Betonlook is vrijwel onderhoudsvrij

De badkamer van een woning is een broedplaats voor bacteriën en schimmels. Stucwerk met de betonlook is de ideale pleister voor vochtige plekken zoals badkamers en toiletten. Door te kiezen voor betonlook muren en plafonds neemt de kans op schimmelvorming af. Dit komt door de vuil- en waterafstotende eigenschappen van de pleister. Door de gladde structuur is het gemakkelijk en snel schoon te maken.

Aanvragen gratis offertes voor beste deal

In ons netwerk zitten betrouwbare specialisten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Via Stukadoors.com kun je met een aanvraag maximaal vijf offertes ontvangen van vakmannen in jouw regio. Je maakt vervolgens een vrijblijvende afspraak met een of meerdere stukadoors en kunt ze hierdoor goed met elkaar vergelijken. Tijdens zo een gesprek leer je de bedrijven namelijk beter kennen en zij kunnen bij je thuis een exacte prijs berekenen voor een betonlook badkamer.

Vergelijk en kies slim de laagste prijs

Jij vergelijkt de offertes met elkaar en kiest uiteindelijk de beste stukadoor met de laagste prijs voor het betonlook stucwerk. Wij van Stukadoors.com vinden het belangrijk dat jij snel de juiste professional vindt die ook betaalbaar is. Vraag daarom vandaag nog de gratis stucwerk-offertes online aan en bespaar tot wel 45%.

Laagste prijs voor betonlook badkamer?