• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Betonlook buiten

Je kunt de buitenmuren van jouw huis ook laten stucen in de betonlook. Door de buitengevel te pleisteren krijgt de woning een betere isolatie en worden de muren waterafstotend. De buitenmuren voorzien van pleisterwerk is vakwerk en daarom raden wij aan om een professionele stukadoor in te huren. Via Stukadoors.com kun je met één aanvraag maximaal vijf offertes opvragen van specialisten bij jou in de buurt. Hierdoor krijg je snel te horen hoeveel het stucwerk gaat kosten en kom je gelijk in contact met betrouwbare vakmannen.

Voordelen betonlook buitengevel

  • Extra weerbestendig;
  • Voegen niet zichtbaar;
  • Unieke look van woning;
  • Verbeterde isolatie van jouw huis.

Nadelen betonlook buitenmuur

  • Prijziger dan ander stucwerk voor buiten;
  • Vaak een vergunning voor nodig.

Prijzen voor buitenmuren met betonlook

De kosten voor het stucen van de buitenkant zijn afhankelijk van het oppervlakte dat moet worden gestukt en het tarief van de vakman. De tarieven verschillen namelijk per stukadoor. Door via ons offertes aan te vragen, krijg je van meerdere professionals een prijsopgave die je met elkaar vergelijkt. Je vindt op deze manier het goedkoopste tarief in de regio. De prijs voor het stucen van de buitenmuur in de betonlook is op dit moment lastig te berekenen. Ga in ieder geval uit van een minimale prijs van 75 euro per m2.

Tip: voor het stucen van de buitengevel is meestal een omgevingsvergunning nodig. Laat je daarom eerst goed informeren door de gemeente waarin je woont.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Betonlook stucwerk

v.a. € 75,- per m2

Gratis offertes

*Prijsindicatie inclusief btw, arbeidskosten en materiaal.

Weerbestendig en diverse kleuren

Met de betonlook is het stucwerk gelijk beschermd tegen de weeromstandigheden. Waar de voegen tussen bakstenen om de zoveel jaar opnieuw moeten worden gevoegd, is dat bij een gestucte muur met betonlook niet nodig. Wist je trouwens ook dat er verschillende kleuren verkrijgbaar zijn voor de buitengevel? Vraag voor meer informatie tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met de stukadoor. Zo’n gesprek raden wij altijd aan voordat je een bedrijf kiest om de klus te doen.

Hoe beste stukadoor met laagste prijs kiezen?

Om de laagste prijs te vinden voor het stucen van de buitenmuur met betonlook, is het verstandig om specialisten te vergelijken. Via Stukadoors.com ontvang je met één simpele offerte-aanvraag maximaal vijf prijsoffertes. Van verschillende stukadoors die actief zijn in jouw regio. Gelijk na de aanvraag zie je welke bedrijven jou gaan bellen of mailen. Op basis van jouw aanvraag maken wij een selectie van de meest geschikte vakmannen.

Vergelijk en kies slim de beste deal

Nadat je alle offertes ontvangen hebt, ga je ze vergelijken met elkaar. Hierdoor zie je snel welke expert de beste deal biedt. Dat betekent de laagste prijs voor het betonlook stucwerk. Maak met meerdere specialisten een vrijblijvende afspraak. Zo krijg jij meteen een duidelijk beeld van het bedrijf. En kunnen de stukadoors de exacte prijs bij je thuis berekenen. Zo kom je tot de beste vergelijking. Je bespaart hierdoor ook tijd en geld. Tot wel 45%. Vraag de gratis stukadoors-offertes daarom direct aan en start met slim vergelijken.

Beste deal vinden voor betonlook buitenmuur?