• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Betonlook keuken

De betonlook geef jouw keuken een prachtige en robuuste uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld het keukenblad helemaal laten stucen of laten maken van een speciaal mengsel dat zorgt voor de betonlook. Dit soort stucwerk heeft veel voordelen, want het zorgt voor een stevig geheel dat eenvoudig is schoon te maken en waterafstotend is. Naast de keuken en het aanrechtblad is het ook mogelijk om de trap, de vloer of muren te voorzien van de betonlook.

Krasbestendig betonlook keukenblad

Met betonstuc krijgt het keukenblad of de achterwand van de keuken een egaal oppervlakte met een speciale coating. Dit zorgt voor krasbestendigheid en dat het betonlook aanrechtblad simpel is schoon te maken. Door de gladde afwerking heb je ook geen last meer van vuil in de naden van tegels en dat is wel zo hygiënisch.

Voordelen betonlook keuken

  • Prachtige uitstraling van de keuken;
  • Makkelijk schoon te maken;
  • Krasbestending en waterbestendig.

Nadelen betonlook keuken

  • Hogere prijs dan normaal stucwerk.

Prijs betonlook in de keuken

De prijs gaat per vierkante meter en kost minimaal 75 per m2. De uiteindelijke prijs hangt af van hoe groot het oppervlakte is, welke hardheid je kiest en wat het tarief is van de specialist. De tarieven van de stukadoors kunnen namelijk verschillen. Voor exacte prijzen kun je het best gratis stukadoor-offertes aanvragen. Dat doe je via Stukadoors.com heel eenvoudig. Wij brengen je in contact met maximaal vijf experts. Jij vergelijkt en kiest gemakkelijk de beste deal.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Betonlook keuken

v.a. € 75,- per m2

Gratis offertes

*Indicatieprijs inclusief materiaal, arbeidskosten en btw.


Tip: bij de betonlook denk je al snel aan de kleur grijs. Het is ook mogelijk om voor een andere kleur te kiezen. Vraag de stukadoor voor meer mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Beste deal voor keuken met betonlook

In ons netwerk zitten betrouwbare specialisten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Via Stukadoors.com kun je met een aanvraag maximaal vijf offertes ontvangen van ervaren vakmannen in jouw regio. Je maakt vervolgens een vrijblijvende afspraak met een of meerdere stukadoors en kunt ze hierdoor goed met elkaar vergelijken. Tijdens zo een gesprek leer je de bedrijven namelijk beter kennen en zij kunnen bij je thuis een exacte prijs berekenen voor een betonlook keuken.

Vergelijk slim en bespaar tot 45%

Jij vergelijkt de offertes met elkaar en kiest uiteindelijk de beste stukadoor met de laagste prijs voor het betonlook stucwerk in de keuken. Wij van Stukadoors.com vinden het belangrijk dat jij snel de juiste professional vindt die ook betaalbaar is. Vraag daarom vandaag nog de gratis pleister-offertes online aan en bespaar tot wel 45%.

Prijzen vergelijken voor betonlook keuken?