• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Betonlook muren

Voor meer elan in de woonkamer of badkamer is de betonlook erg geschikt. Je kunt de muren ermee laten stucen, maar in de badkamer kun je ook het bad of de vloer laten pleisteren. Zelf een traprenovatie met de betonlook is mogelijk. Het materiaal is door de speciale samenstelling vochtwerend gemaakt en daarom perfect voor vochtige ruimtes.

Vergelijk prijzen van regionale stukadoors

De stukadoors in ons netwerk kunnen jouw muren vakkundig stucen en voorzien van een betonstuc. Via Stukadoors.com kun je gratis stukadoor-offertes aanvragen om specialisten bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken. Hierdoor vind je voor een betaalbare prijs de stukadoor voor jouw klus. En bespaar je tijd en geld.

Voordelen betonlook muren

  • Elastisch en waterafstotend;
  • Geen naden, goed voor hygiëne;
  • Geschikt voor keukens, muren en vloeren;
  • Buitenkant woning ook mogelijk.

Prijs voor muur met betonlook

De kosten voor de betonlook liggen hoger dan bij het normale stucwerk. De prijsindicatie is 75 euro per m2. Voor exacte prijzen vraag je offertes aan van specialisten. Wat je uiteindelijk betaalt voor het pleisteren, hangt van het totale oppervlakte en het tarief van de vakman. De stukadoors kunnen verschillende tarieven hanteren en daarom is het niet precies te zeggen hoeveel het stucwerk kost.

Werkzaamheden
Prijs per m2
Betonlook muren

v.a. € 75,- per m2

Gratis offertes


Tip: als je geen grijs wilt voor de betonlook, kun je bij de stukadoors vragen of ze het stucwerk in een andere kleur willen doen. Vaak is dat gewoon mogelijk.

Vind de specialist met het laagste tarief in de regio

Via Stukadoors.com kun je maximaal vijf stukadoor-offertes aanvragen. Dit doe je door één offerte-aanvraag in te vullen. Wij versturen de aanvraag naar speciaal voor jou geselecteerde specialisten uit de regio en zij nemen binnen een dag contact met je op. Je krijgt dus meerdere offertes van vakmannen die jij met elkaar kunt vergelijken. Je vindt hierdoor niet alleen het meest geschikte bedrijf, maar ook de voordeligste prijs.

Bespaar kosten en zoekwerk door te vergelijken

Je kiest voor de meest voordelige prijsopgave en bespaart hierdoor flink op de kosten. Omdat wij de vakmannen al voor jou hebben geselecteerd, scheelt het je ook nog eens zoekwerk. Profiteer daarom vandaag nog en vraag de gratis en vrijblijvende offerte voor het stucwerk gelijk aan.

Vind beste deal voor betonlook muren