• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Japans sierpleister

Met een Japanse sierpleister haal je iets unieks in huis. Met natuurlijke materialen zoals katoen en zijde wordt er een gladde muur gemaakt die in elke kleur verkrijgbaar is. Het zogeheten ‘vloeibaar behang’ heeft veel voordelen zoals anti-allergie en de milieuvriendelijkheid. Daarnaast is deze sierpleister geluidsabsorberend en eenvoudig te repareren. De stukadoors in ons netwerk kunnen jouw wanden voorzien van de Japanse sierpleister en door bij Stukadoors.com gratis offertes aan te vragen, vind je snel de vakman met het laagste tarief.

Wist je dat: de Japanse sierpleister wordt ook wel katoenputz genoemd. Het natuurproduct is veelal terug te vinden in muziekstudio’s, bioscopen en sportscholen, maar wordt ook voor woonhuizen steeds populairder.

Prijzen Japans sierpleister

Katoenputz is prijziger dan normaal stucwerk. Je betaalt een vanaf-prijs van 25 euro per m2. De exacte kosten hangen af van het tarief van het stukadoorsbedrijf en het totale oppervlakte dat wordt bewerkt. Vraag daarom altijd offertes aan om een duidelijk beeld van de kosten te krijgen. Via Stukadoors.com kun je dit gratis doen en wij brengen je in contact met maximaal vijf specialisten in de buurt.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Japans sierpleister

v.a. € 25,- per m2

Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief arbeidskosten, btw en materialen.

Voordelen Japans sierpleister

  • Gemaakt van natuurlijke materialen;
  • Ecologisch product en voelt warm aan;
  • Anti-statisch en anti-allergisch;
  • Absorbeert geluiden;
  • Eenvoudig te verwijderen / repareren;
  • Gemaakt van brandveilig materiaal.

Nadelen Japans sierpleister

  • Past niet bij elk interieur;
  • Duurder dan spachtelputz en leemstuc.

Gratis offertes voor stukadoor met beste deal

In ons netwerk zitten alleen de bedrijven die zijn gecontroleerd en voldoen aan de nodige keurmerken. Door via ons de offertes aan te vragen, krijg je dus reactie van een betrouwbare specialist die jouw muren vakkundig kan stucen met Japans sierpleister. Wij vinden het belangrijk dat je de geschikte expert vindt voor hoge kwaliteit stucwerk, maar ook dat je niet te veel betaalt. Daarom krijg je meerdere offertes die je met elkaar kunt vergelijken. Na de aanvraag zie je meteen welke bedrijven jou gaan bellen of mailen.

Stukadoors vergelijken en beste deal kiezen

Door de tarieven van verschillende stukadoors te vergelijken, kun je kiezen voor de laagste prijs en tegelijkertijd zien welke professional aan jouw wensen kan voldoen. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken om een nog beter beeld van het bedrijf en de kosten te krijgen. Bespaar dus veel zoekwerk en kosten door vandaag nog de gratis stukadoor-offertes aan te vragen. De besparing kan oplopen tot 45%. Start dus gelijk met slim vergelijken!

Beste deal voor Japans sierpleister?