• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Leemstuc

Voor een warme uitstraling is leemstuc aanbrengen op de muur ideaal. Deze natuurlijke pleister heeft een okerachtige kleur en reguleert warmte en vocht. Zo blijft het lekker koel in huis tijdens een warme zomer. Een goede isolatie dus! Over de hele wereld wordt leem gebruikt voor gladde binnenmuren. De wand wordt afgewerkt met zogeheten leemfinish. Hiermee kun je de kleur bepalen.

Leemstuc prijs per m2

De vanaf-prijs voor leemstuc is 10 euro per m2. Dit is de indicatieve prijs per vierkante meter. De exacte prijs hangt af van het oppervlakte dat je met leem wilt laten stucen. Daarnaast hebben stukadoors vaak een verschillend tarief. Voor een totaal kostenplaatje kun je het best offertes aanvragen. Dit is bij Stukadoors.com geheel kosteloos en wij brengen je in contact met maximaal vijf specialisten in de regio. De offertes vergelijk je met elkaar, zodat je snel de stukadoor met het laagste tarief vindt.

Werkzaamheden
Prijs per m2
Leemstuc

v.a. € 10,- per m2

Gratis offertes

Wat is leemstuc?

Leemstuc betstaat uit zand, leem en water. Vergelijkbaar met klei. Voor een goede structuur en prachtige uitstraling worden onder andere stro, houtvezels en vlas toegevoegd. Vooral in Zuid-Europa en Noord-Afrika zie je veel muren met dit soort stucwerk. Voor vochtige ruimtes als de badkamer is leemstucwerk minder geschikt.

Kenmerken leemstucwerk

  • Geluiddempend;
  • Relatief voordelig stucwerk;
  • Wordt al eeuwenlang gebruikt;
  • Zorgt voor goede isolatie van woning;
  • Bestaat uit natuurproducten;
  • Verkleint de kans op scheuren.

Laagste prijs vinden door aanvragen gratis offertes

Bij Stukadoors.com kun je gratis stucwerk-offertes aanvragen van vakmannen uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes die je met elkaar vergelijkt. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren te bekijken. Zo kunnen zij direct zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte prijs voor het leemstuc stucwerk.

Bespaar tijd en geld en start met slim vergelijken

Met het aanvragen van gratis pleisterwerk-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een stukadoor. Wij maken namelijk speciaal voor jouw opdracht een selectie. Deze ervaren experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en bespaar je ook nog eens op de kosten. Dat is nu slim vergelijken!

Leemstuc prijzen vergelijken?