• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Microbeton en microcement

Voor de muren kun je ook kiezen voor een afwerking met microbeton en microcement. Dit is naast wanden ook zeer geschikt voor vloeren dankzij de krasbestendigheid. Vooral in badkamer of andere vochtige ruimtes is deze vorm van afwerking populair. De oorsprong van microcement en microbeton ligt in Argentinië en wordt tegenwoordig overal ter wereld toegepast. De wanden worden hiermee namelijk waterdicht gemaakt en het zorgt voor een uitstekende hygiëne. Het schoonmaken is ook nog eens heel eenvoudig en in tegenstelling tot tegels heb je geen last van naden.

Prijzen microcement en microbeton

De kosten voor een afwerking met microbeton- of cement liggen hoger dan bij bijvoorbeeld spachtelputz. De vanaf-prijs ligt is 130 euro per m2. Let op: dit is indicatief. De exacte prijs is afhankelijk van het aantal vierkante meters. De totale kosten hangen ook af van het oppervlakte en het tarief dat de vakmannen hanteren. Dit kan namelijk verschillen. Voor precieze prijzen is het advies om offertes aan te vragen van specialisten. Dat doe je via Stukadoors.com heel simpel. Met één offerte-aanvraag ontvang jij maximaal vijf stukadoor-offertes.

Werkzaamheden
Prijs per m2
Microbeton of microcement

v.a. € 130,- per m2

Gratis offertes

Kenmerken microbeton/cement

  • Geschikt voor zowel muur als vloer;
  • Aan te brengen op iedere ondergrond;
  • Heeft een zeer hoge krasbestendigheid;
  • Waterdicht, geschikt voor vochtige ruimte;
  • Gemaakt van duurzaam materiaal;
  • Materiaal is goed voor het milieu.

Ideaal voor badkamer of als gietvloer

Microcement is heel geschikt voor vochtige ruimtes. Zoals de badkamer. Ook het aanrechtblad is helemaal van dit materiaal te maken. Niet alleen zijn muren te stucen van dit beton, maar ook een gietvloer is mogelijk. Voor de badkamer kun je met microcement er een prachtig geheel van laten maken. Onder andere de douche en het bad zijn helemaal te pleisteren met dit het microcement. Andere pleisters die geschikt zijn voor vochtige ruimtes zijn Beton Ciré, terrastone en Tadelakt.

Vind beste deal met gratis stukadoor-offertes

Bij Stukadoors.com kun je gratis stucwerk-offertes aanvragen van vakmannen uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes die je met elkaar vergelijkt. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren te bekijken. Zo kunnen zij direct zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte prijs voor het microcement stucwerk.

Bespaar tijd en geld en start met slim vergelijken

Met het aanvragen van gratis pleisterwerk-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een stukadoor. Wij maken namelijk speciaal voor jouw opdracht een selectie. Deze ervaren experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en bespaar je ook nog eens op de kosten. Dat is nu slim vergelijken!

Beste deal vinden voor microcement stucwerk?