• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Rustiekputz stucwerk

Rustiekputz heeft een grovere structuur dan spachtelputz. Het pleisterwerk is in diverse kleuren verkrijgbaar en is eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is rustiekputz zeer geschikt om wanden te herstellen en is de kans erg klein dat je met deze stevige korrelpleister scheuren in de muur krijgt. In verhouding met glad gestucte muren krijg je ook minder beschadigingen, omdat het materiaal stootvast is. En mocht je toch per ongeluk de wand beschadigen, zie je er door de grove structuur weinig van.

Rustiekputz prijzen

RustiekputzVoor de specifieke kosten adviseren wij om offertes aan te vragen bij de vakmannen. Via Stukadoors.com kun je maximaal vijf stucwerk-offertes aanvragen en dit is geheel kosteloos. Door de prijsopgaven aan te vragen kom je snel in contact met betrouwbare experts en weet je wat het stucwerk kost. De indicatieve prijs voor rustiekputz staat hieronder weergegeven. De precieze prijs is afhankelijk van het totale oppervlakte en het tarief dat de stukadoor vraagt. De prijs voor de sierpleister verschilt namelijk per specialist. Met de gratis offertes kun je de tarieven bij jou in de omgeving vergelijken.

Werkzaamheden
Prijs per m2
Rustiekputz

v.a. € 10,- per m2

Gratis offertes

Voordelen van rustiekputz

  • Het is stoot- en boenvast;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Vooraf kun je de gewenste kleur kiezen;
  • Zowel geschikt voor binnen- als buitenmuren;
  • Betaalbaar en heeft een lange levensduur;
  • Beschadigingen vallen minder snel op.

Vergelijk stukadoors door aanvragen gratis offertes

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare stukadoor, ben je bij Stukadoors.com op de goede plek. In ons netwerk zitten vakkundige en gecontroleerde vakmannen die jou scherpe tarieven bieden. Met één aanvraag brengen wij je in contact met maximaal vijf bedrijven uit de regio. Zij sturen jou een prijsopgave en komen bij jou thuis exact de kosten berekenen voor een volledige offerte. Zo’n afspraak is geheel vrijblijvend.

Vergelijk slim en kies beste deal

Jij vergelijkt de offertes en kiest hierna de specialist met de beste deal voor het pleisteren van de wanden met rustiekputz. Je vindt met onze service snel de juiste stukadoor met het laagste tarief in de buurt. Daarnaast scheelt het je ook nog eens veel zoekwerk. Dat zijn de voordelen van vergelijken via Stukadoors.com.

Laagste prijs vinden voor rustiekputz stucwerk?