• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Sausen

Sausen

Als je de muren wilt sauzen, geef je aan de stukadoor aan dat je muren sausklaar opgeleverd wilt hebben. De vakman maakt de muren extra glad, zodat je hierna eenvoudig de wanden kunt voorzien van een kleurtje. Het voordeel van de muren sauzen is dat je om de zoveel jaar de kleur kunt veranderen. Wanneer je aan de slag gaat, zorg er dan voor dat de vloer en eventuele meubels goed zijn afgedekt. Zo komen hier geen verfvlekken op. Om dezelfde reden is het afplakken van stopcontacten, kozijnen en plinten aan te raden.

Laten sausen door specialist?

Het schilderen van de wanden kun je zelf doen, maar als je het liever door een professional laat doen, kunnen de stukadoors je hierbij helpen. Zij kunnen het zelf sauzen of gebruiken maken van verfspuitwerk.

Tip: voor het sauzen van de muur of plafond is het van groot belang dat de wand geheel droog is. Hiermee voorkom je dat het stucwerk gaat scheuren of dat het los komt van de muur of plafond.

Verfspuiten

De meeste stukadoors in ons netwerk beschikken over professionele apparatuur om de verf op de muren te spuiten. Door op deze manier de wanden te bespuiten, krijg je een heel strak eindresultaat.

Beste deal voor uw muren te laten stucen

Gratis offertes stucwerk inclusief sausen

Wanneer je graag wilt dat de stukadoor ook de muren of het plafond voorziet van verf, kun je dit aangeven in de offerte-aanvraag voor de stukadoor. Zo krijg je een kostenplaatje voor het pleisterwerk en het sausen in één. De specialist komt om een exacte prijs te berekenen eerst graag bij je langs. Zo kan hij de situatie bekijken en precies zien wat er nodig is. Door de gratis offertes aan te vragen bespaar je veel tijd, want wij hebben de betrouwbare stukadoors al voor je opgezocht. Jij krijgt na de aanvraag maximaal vijf offertes die je met elkaar vergelijkt. Hierdoor kun je het laagste tarief kiezen en het stukadoorsbedrijf dat het best aan jouw eisen voldoet.

Tip: voor de indicatieve prijs voor het pleisterwerk kun je de stucwerk-prijslijst bekijken. Dit zijn alleen de kosten voor het pleisteren.