• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Spachtelputz wandafwerking

Spachtelputz is een soort stucwerk dat zorgt voor een stevige muur met korrelstructuur. Je kunt zelf bepalen in welke korreldikte je de wand of plafond laat stucen. Zowel een grove als fijne structuur is dus mogelijk voor een huiselijke uitstraling. Een van de voordelen van deze afwerking is dat je beschadigingen minder snel ziet als je het vergelijkt met een gladde muur. Betekenis spachtelputz: spachtel betekent spatel of plamuurmes en putz is pleisterkalk. De korrelpleister is kunststof gebonden en bestaat uit marmerkorrels en bindmiddel.

Gratis spachtelputz-offertes ontvangen?

Eenvoudig te sausen korrelpleister

Daarnaast is spachtelputz erg stootvast en geschikt voor binnen en buiten. De korrelige muur is na het drogen eenvoudig te sausen. Bedenk wel dat je voor muren met een structuur meer verf nodig hebt dan bij een normale egale wand.

Voordelen van spachtelputz

  • Het is stoot- en boenvast;
  • Vooraf kun je de gewenste kleur bepalen;
  • Zowel geschikt voor binnen als buitenmuren;
  • Betaalbaar en heeft een lange levensduur;
  • Het stoot stof af, makkelijk in onderhoud;
  • Beschadigingen vallen minder snel op.

Spachtelputz prijzen

De kosten voor spachtelputz en het aanbrengen ervan kunnen verschillen. Dit hangt namelijk af van hoeveel vierkante meter je wilt laten pleisteren en voor welke kleurtint je kiest. Daarnaast kunnen de tarieven van de stukadoors variëren. Je kunt rekening houden met een prijs van ongeveer 12 euro per m2.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Spachtelputz v.a. € 12,- per m2

Gratis offertes

*Indicatieprijs inclusief arbeidskosten, materialen en btw.

Vergelijk stukadoors en prijzen in regio

Voor specifieke prijzen kun je het best gratis stucwerk-offertes aanvragen ​via Stukadoors.com. Wij versturen jouw aanvraag naar maximaal vijf vakmannen in de regio die jouw een scherpe aanbieding geven. Door de offertes te vergelijken vind je het laagste tarief voor het stucen van de muren.

Grof en extra fijn

Voor spachtelputz heb je de keuze uit een grove structuur of een extra fijne korrelstructuur. Zo kun je zelf bepalen wat het best bij jouw interieur past.

Beschadigingen en scheuren herstellen

Heb je veel beschadigingen en scheuren in de muur? Met spachtelputz kun je de muur repareren en krijg je weer een stevige wand waarin minder snel scheuren komen. Met deze stucmethode wordt een laag aangebracht van 1 tot 4 mm. Andere korrelpleisters zijn rustiekputz, barokpleister en granol.

Tip: wil je spachtelputz over glasvezelbehang? In sommige gevallen kan dat. Vraag altijd een professionele stukadoor voor advies en naar de mogelijkheden. Zij kunnen bij je thuis precies vertellen of het mogelijk is. Het hangt namelijk af van de conditie van het glasvezel.

Spachtelputz spuitwerk

De bij ons aangesloten experts kunnen spachtelputz op de buitenmuur aanbrengen en natuurlijk op de binnenmuur. Dit kan ook met behulp van ene spuitmachine. Voor de wandafwerking kun je kiezen uit een bepaalde korreldikte. Zo kun je het de uitstraling geven die goed bij jouw interieur past.

Vind de beste stukadoor met het laagste tarief

Wij van Stukadoors.com hebben de specialisten geselecteerd die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben en voldoen aan keurmerken in de afbouwsector. Wanneer je bij ons de gratis stukadoor-offertes aanvraagt, weet je zeker dat je reactie krijgt van betrouwbare stukadoors met jarenlange ervaring. Wij vinden het ook belangrijk dat je niet te veel betaalt voor het stucwerk. Daarom kun je bij ons de bedrijven met elkaar vergelijken.

Vergelijk en kies beste deal voor spachtelputz

Jij ontvangt met één aanvraag maximaal vijf offertes die je naast elkaar legt. Je kiest hierna de stukadoors uit met wie jij wilt afspreken. Op deze manier kun je de specialist beter leren kennen en kunnen zij bij jou thuis een nog betere prijs berekenen. Je vergelijkt de offertes en je ziet gelijk welke stukadoor de beste deal biedt voor het pleisteren. Je vindt dus de meest voordelige vakman en je bespaart hiernaast veel zoekwerk. Wij van Stukadoors.com noemen dat slim vergelijken!