• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Terrastone stucwerk

Terrastone geeft jouw muur een unieke en natuurlijke uitstraling. Het aanbrengen van terrastone kan op diverse manieren. Hierdoor zijn verschillende effecten mogelijk. En krijg jij een unieke look op de muur of vloer. Bijvoorbeeld met wolkeffecten in diverse kleuren. Daarnaast is de pleister waterdicht te maken waardoor het ideaal is voor vochtige ruimtes als de badkamer. Door de afwerking met veel kleuren en korrelgroottes is de sierpleister decoratief voor iedere ruimte in jouw woning.

  • Goedkoper dan Tadelakt en Beton Ciré;
  • Zorgt voor uniek effect;
  • Elastisch en waterafstotend;
  • Veel kleuren en effecten mogelijk.

Prijzen terrastone

De totale prijs voor terrastone stucwerk hangt af van de hoeveelheid vierkante meters. De kosten worden namelijk per m2 berekend. Ook de stukadoors kunnen onderling in prijs verschillen. Om je toch een beeld te geven, is hieronder een prijsindicatie per m2 te vinden voor het pleisterwerk.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Terrastone v.a. € 55,- per m2

Gratis offertes

*Prijsindicatie inclusief arbeidskosten, btw en materialen.

Wat is terrastone?

Pleisterwerk van terrastone bestaat uit natuurlijke mineraalstoffen. De pleister heeft verschillende korrelgroottes. Het materiaal bestaat uit onder andere wit cement, kalk, alablaster, mica en marmerpoeders. De unieke effecten worden gemaakt door de stuc-techniek, afwerking en de korrels. Wanneer het stucwerk droog is, schuren de stukadoors deze licht op. En impregneren het oppervlakte zodat het waterdicht en stootvast is. Je hebt voor de sierpleister de keuze uit mat en glans.

Perfecte pleister voor de badkamer

Als pleister is terrastone ideaal voor de badkamer. Het is namelijk waterbestending. De muren, plafond en vloer zijn te stucen voor een prachtig geheel. Ook de badkamermeubels kun je met dit materiaal laten pleisteren. Net als de douche en het bad. Andere soorten stucwerk die geschikt zijn voor de badkamer zijn onder andere Tadelakt en Beton Ciré.

Vind laagste prijs voor terrastone stucwerk

Eenvoudig gratis offertes aanvragen voor beste deal

Bij Stukadoors.com vraag je gratis stucwerk-offertes van vakmannen uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes die je met elkaar vergelijkt. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren of plafond te bekijken. Zo kunnen zij direct zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte prijs voor het terrastone stucwerk.

Bespaar tijd en geld en start met slim vergelijken

Met het aanvragen van gratis stukadoor-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een stukadoor. Wij maken namelijk speciaal voor jouw aanvraag een selectie. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en bespaar je ook nog eens op de totale prijs. Dat is nu slim vergelijken!