• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Muren en plafond schilderen

Witten en spuitwerkNa het stucen kun je het plafond en de muren gaan witten. Wit is een neutrale kleur die bij veel huisinrichtingen pas. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het plafond in een andere kleur te sauzen. Voordat je met de verf aan de slag gaat, is het verstandig om de vloer en meubilair goed af te dekken. Hiermee voorkom je dat er verfspatten op komen. Gebruik afplaktape om muren en plinten af te plakken.

Tip: ga je sausen of witten? Vraag de stukadoor dan om sausklaar stucwerk. Als je gaat behangen kies je voor behangklaar stucwerk.

Plafond laten witten door specialist

Veel van de stukadoors in ons netwerk kunnen het plafond ook witten en de wanden voor je sauzen. Geef dit gerust aan in de offerte-aanvraag voor het stucwerk. Je bespaart in ieder geval veel tijd wanneer je het sausen overlaat aan een professional. Zij zorgen voor een mooi egaal resultaat zonder strepen en oneffenheden.

Stukadoors vergelijken in de regio

Witten met spuitwerk

De bij ons aangesloten stukadoors beschikken daarnaast over een spuitmachine. Met deze machine kunnen zij de verf op de muren spuiten, zodat het eindresultaat nog egaler is en dat zorgt voor een mooie en strakke muur. Dit wordt ook wel verfspuiten genoemd.

Gratis offertes van stukadoors uit de buurt

Wil je de muren laten pleisteren en daarna laten witten en sausen? Met één aanvraag brengen we je in contact met maximaal vijf stukadoors uit de regio. Op basis van jouw aanvraag maken zijn een scherpe prijsopgave. Om de exacte prijs te berekenen komen ze graag bij je langs.

Vergelijk en kies de laagste prijs

Na de aanvraag nemen de specialisten binnen een dag contact met jou op om zo’n vrijblijvende afspraak te maken. Wanneer je dit met meerdere vakmannen doet, krijg je verschillende offertes voor jouw klus. Jij kiest het stukadoorsbedrijf met de laagste prijs en dat aan al jouw wensen voldoet. Zo kun je flink op de kosten besparen. Omdat Stukadoors.com de experts al voor jou heeft geselecteerd, scheelt het jou ook nog eens zoekwerk. Vraag daarom direct de gratis stukadoor-offertes aan!