• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Pleisterwerk buiten

Pleisterwerk aanbrengen op de buitenmuur? Dat is al eeuwenlang de meest gebruikte methode voor betere isolatie. Het stucen van de buitengevel scheelt daarnaast veel onderhoud en wordt waterdicht gemaakt. De buitenmuur kun je glad laten pleisteren, maar een korrelpleister is ook mogelijk. Jij bepaalt dus zelf welke look jouw woning krijgt. Vind nu eenvoudig een ervaren stukadoor voor de laagste prijs door gratis pleisterwerk-offertes aan te vragen.

Voordelen pleisterwerk buitenmuur

  • Herstellen van beschadigingen en gaten;
  • Waterdichte pleister;
  • Gladde en korrelige structuur mogelijk;
  • Zorgt voor betere isolatie woonhuis;
  • Unieke uitstraling van jouw woning.

Nadelen pleisterwerk buitenmuur

  • Zelf gevel pleisteren is zware klus;
  • Prijzen liggen hoger dan stucwerk binnen.

Laagste prijs vinden pleisterwerk buiten?

Herstellen en repareren scheuren en gaten

Met het bepleisteren van de buitenmuur werk je de bakstenen weg achter een laag pleister. Je kunt ook over bestaand stucwerk pleisteren. Bijvoorbeeld als er scheuren in zijn gekomen. Een dunne laag is dan meestal al voldoende. Als er grote gaten en scheuren in de muur zitten, is het aanbrengen van pleisterwerk een geschikte optie.

Prijs pleisteren buitenmuur

Omdat de prijzen verschillen voor pleisterwerk, vertellen we je wat je ongeveer betaalt voor het stucen per m2. De kosten hangen namelijk af van hoeveel m2 je wilt laten pleisteren. Ook de soort sierpleister en het tarief van de stukadoor bepalen de prijs. Voor het pleisteren van de buitenmuur kun je uitgaan van een vanaf-prijs van 50 euro per m2.

Prijzen en stukadoors snel en eenvoudig vergelijken

Door specialisten te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Met één offerte-aanvraag bij Stukadoors.com krijg jij maximaal vijf offertes. Van betrouwbare vakmannen die wij speciaal selecteren voor jouw opdracht. Jij bespaart hierdoor veel zoekwerk. Door de prijsopgaven te vergelijken zie jij in een oogopslag welk stukadoorsbedrijf de goedkoopste is. En aan jouw wensen voldoet. Dat is dus slim geld besparen met de gratis offertes van stukadoors.

Soorten pleisterwerk buiten

Voor het pleisteren van de buitenmuur zijn verschillende sierpleisters mogelijk. De meeste gekozen optie is een gladde afwerking, maar je kunt ook kiezen voor:

Buitengevel pleisteren: vergunning nodig?

Wanneer je de buitengevel wilt laten stucen, is de kans groot dat je hiervoor een vergunning nodig hebt. Laat je daarom altijd goed informeren bij jouw gemeente en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is er een omgevingsvergunning nodig voor deze werkzaamheden, omdat het aangezicht van een gebied of wijk gaat veranderen.

Vind betrouwbare stukadoor met de laagste prijs

Jij vraagt via Stukadoors.com maximaal vijf pleisterwerk-offertes aan. Helemaal gratis en vrijblijvend. Dit doe je door één offerte-aanvraag in te vullen. Wij versturen de aanvraag naar speciaal voor jouw opdracht geselecteerde vakmannen uit jouw regio. Je krijgt gelijk te zien welke experts dat zijn. Zij nemen binnen een dag contact met je op en bieden jou een scherpe prijsofferte. Je vindt hierdoor de beste stukadoor en de laagste prijs voor het laten pleisteren van de buitenmuur.

Bespaar tot 45% door slim vergelijken

Jij kiest voor de meest voordelige prijsopgave en bespaart hierdoor flink op de totale kosten. Omdat wij de stukadoors al voor jou hebben geselecteerd, scheelt het je ook nog eens veel zoeken. Profiteer direct en vraag de vrijblijvende en gratis offertes voor het buiten-pleisterwerk online aan.

Vergelijk stukadoors en kies de beste deal