• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Pleisterwerk muren

Pleisterwerk muren

Voor het pleisterwerk op de muren aanbrengen zijn verschillende mogelijkheden. Zoals sausklaar of behangklaar. Maar ook spachtelputz en granol zijn opties. Daarnaast heb je de keuze uit veel bijzonder stucwerk. Voor de huiskamer, maar ook voor vochtige ruimtes als de badkamer. Lees hieronder meer info over het bepleisteren van de muren. En over de soorten pleisterwerk en de prijzen per m2. Ook vertellen we je hoe je eenvoudig en snel de voordeligste stukadoor vindt voor het pleisteren.

Scheuren en gaten herstellen

Door muren de bepleisteren, kun je beschadigingen en scheuren repareren. Ook kun je een hele nieuwe muur, van bijvoorbeeld gipsplaten, laten stucen. Naast het stucen van binnenmuren, is het pleisteren van buitenmuren ook mogelijk.

Voordelen pleisterwerk muren

  • Veel afwerkingen mogelijk;
  • Mooi en glad resultaat;
  • Ook korrelpleister mogelijk;
  • Aan te brengen binnen en buiten;
  • Diepe scheuren en gaten worden gevuld;
  • Iedere ruimte is geschikt.

Nadelen pleisterwerk muren

  • Prijs per m2 ligt hoger dan spackspuiten;
  • Moet minimaal een dag drogen.

Wat is de prijs voor bepleisteren binnenmuur?

De totale kosten voor het stucen van de binnenmuur hangt af van het oppervlakte. De prijs wordt namelijk per vierkante meter berekend. Voor saus- en behangklare wanden is de vanaf-prijs 14 euro per m2.

Voordelige prijs pleisterwerk op muren?

Muren pleisteren in badkamer

Voor de badkamer wordt het pleisterwerk op de muren helemaal waterdicht gemaakt. Speciale pleister voor vochtige ruimtes zijn Beton Ciré, Tadelakt en Microcement. Hiermee kun je de gehele badkamer laten stucen. Ook de douche en bad zijn te bepleisteren.

Betonlook op de muur

Voor de betonlook wordt de pleister speciaal behandeld. Hierdoor lijkt het net op echt beton. Voor badkamers en toiletten kan het materiaal helemaal waterdicht worden gemaakt. Lees meer over de betonlook.

Voordelig stucwerk dankzij gratis offertes

Jij vraagt via Stukadoors.com maximaal vijf pleisterwerk-offertes aan. Gratis en vrijblijvend. Dit doe je door één offerte-aanvraag in te vullen. Wij versturen de aanvraag naar speciaal voor jouw opdracht geselecteerde vakmannen uit de regio. En zij nemen binnen een dag contact met je op. Je krijgt dus meerdere offertes van specialisten die jij met elkaar kunt vergelijken. Je vindt hierdoor niet alleen de meest geschikte stukadoor, maar ook de laagste prijs voor het pleisterwerk.

Bespaar kosten en zoekwerk door slim te vergelijken

Jij kiest voor de meest voordelige prijsopgave en bespaart hierdoor flink op de kosten. Omdat wij de vakmannen al voor jou hebben geselecteerd, scheelt het je ook nog eens zoekwerk. Profiteer daarom vandaag nog en vraag de gratis en vrijblijvende offertes voor het pleisterwerk online aan.