• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Pleisterwerk plafond

Pleisterwerk plafondPleisterwerk voor het plafond is perfect als je barsten of gaten wilt herstellen. Het plafond kun je glad laten pleisteren, maar een korrelpleister is ook mogelijk. Een andere optie is een schuurplafond, dat met een cirkelpatroon een unieke look aan jouw plafond geeft. Het stucen van het plafond is een flinke klus en hiervoor is vakwerk nodig. Via Stukadoors.com kom je in contact met betrouwbare specialisten uit de regio. Door stukadoor-offertes aan te vragen, vergelijk jij eenvoudig en snel maximaal vijf experts uit de regio.

Voordelen pleisterwerk plafond

  • Repareren en herstellen gaten en barsten;
  • Gladde en korrelige structuur mogelijk;
  • Ook mogelijk in vochtige ruimtes als badkamer;
  • Schuurplafond mogelijk voor uniek effect.

Nadelen pleisterwerk plafond

  • Zelf doen is zware klus;
  • Minimaal 24 uur drogen per mm;
  • Duurder dan spackspuiten.

Prijs voor pleisterwerk op plafond

De kosten voor het laten bepleisteren van het plafond hangen af van verschillende factoren. Onder andere het aantal vierkante meters (m2) en het tarief van de stukadoor. Ook het soort pleister is van invloed op de prijs. De vanaf-prijs van glad stucwerk is 14 euro per m2. Voor spachtelputz is dat 12 euro per m2.

Vergelijk stukadoors en prijzen en bespaar tijd en geld

Door stukadoors te vergelijken bespaar je flink op de kosten. Jij komt via Stukadoors.com gemakkelijk in contact met de vakmannen. In ons netwerk zitten alleen betrouwbare experts die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Met één offerte-aanvraag ontvang jij maximaal vijf prijsoffertes. Jij vergelijkt de prijsopgaven met elkaar en vindt zo simpel de beste deal.

Vind laagste prijs pleisterwerk plafond

Schuurplafond voor uniek effect

Met een speciale schuurtechniek brengt de vakman cirkels aan op jouw plafond. Dit zogeheten schuurplafond zorgt voor een prachtige uitstraling.

Pleisterwerk plafond schilderen

Na het pleisteren, kun je het plafond schilderen in elk gewenste kleur. De bij ons aangesloten stukadoors kunnen dat trouwens ook voor je doen. Bij een korrelpleister heb je wel meer verf nodig voor het sausen dan voor een glad oppervlakte.

Pleisterdikte en raapwerk

Als het plafond veel beschadigingen heeft, is vaak een dikke laag pleister nodig. 1 tot 6 mm is normaal pleisterwerk. Bij meer dan 6 mm dikte spreken we van raapwerk. De stukadoor kan ter plekke bepalen wat er precies moet gebeuren.

Pleister goed laten drogen

Om te voorkomen dat het pleisterwerk los laat, is het noodzakelijk dat het goed droogt. De richtlijn is om het 24 uur per millimeter dikte te laten drogen. Hierna kun je het plafond sausen of witten. Lees tips voor het drogen van stucwerk.

Plafond in badkamer pleisteren

Het plafond in de badkamer kun je ook laten pleisteren. Met soorten stucwerk als Beton Ciré of Tadelakt kun je een geheel van de ruimte maken. Dit is ook waterdichte pleister. Ander pleisterwerk is ook mogelijk voor een glad of korrelig plafond in de badkamer.

Beste deal voor pleisteren plafond

Jij vraagt via Stukadoors.com maximaal vijf pleisterwerk-offertes aan. Helemaal gratis en vrijblijvend. Dit doe je door één offerte-aanvraag in te vullen. Wij versturen de aanvraag naar speciaal voor jouw opdracht geselecteerde vakmannen uit jouw regio. Na de aanvraag zie je meteen welke experts dat zijn. Zij nemen binnen een dag contact met je op en bieden jou een scherpe prijsofferte. Je vindt hierdoor de beste stukadoor en de laagste prijs voor het laten pleisteren van het plafond.

Bespaar tot 45% door slim vergelijken

Jij kiest voor de meest voordelige prijsopgave en bespaart hierdoor flink op de kostprijs. Omdat wij de stukadoors al voor jou hebben geselecteerd, scheelt het je ook nog eens zoekwerk. Profiteer daarom vandaag nog en vraag de vrijblijvende en gratis offertes voor het plafond-pleisterwerk online aan.

Vergelijk stukadoors en kies beste deal