• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Pleisterwerk prijs per m2

De kosten voor het pleisteren zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder staan je de richtprijzen per m2. Voor specifieke prijzen vraag je gemakkelijk gratis pleisterwerk-offertes aan. Je krijgt na de aanvraag maximaal vijf offertes van betrouwbare stukadoorsbedrijven uit de regio. Na de offerte-aanvraag zie je gelijk welke stukadoors contact met je gaan opnemen. Jij vergelijkt de kostprijzen en kiest snel de beste deal.

Richtprijzen klassiek pleisterwerk en spuitwerk per m2

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Spackspuiten

v.a. € 9,- per m2

Gratis offertes

Sausklaar/glad

v.a. € 14,- per m2

Gratis offertes

Behangklaar/glad

v.a. € 14,- per m2

Gratis offertes

Spachtelputz v.a. € 12,- per m2 Gratis offertes
Rustiekputz

v.a. € 10,- per m2

Gratis offertes

Granol

v.a. € 15,- per m2

Gratis offertes

Barokpleister v.a. € 15,- per m2 Gratis offertes

Richtprijzen bijzonder pleisterwerk per m2

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Leemstuc v.a. € 10,- per m2 Gratis offertes
Japans sierpleister v.a. € 25,- per m2 Gratis offertes
Terrastone v.a. € 55,- per m2 Gratis offertes
Italiaanse stijl

v.a. € 70,- per m2

Gratis offertes

Betonlook

v.a. € 75,- per m2

Gratis offertes

Beton Ciré

v.a. € 100,- per m2

Gratis offertes

Microcement v.a. € 130,- per m2 Gratis offertes
Tadelakt

v.a. € 140,- per m2

Gratis offertes

* Indicatieve prijs per m2. De kosten zijn inclusief arbeidskosten, materiaal en btw.

Kostprijs bepleisteren buitenmuren

De indicatieprijzen in bovenstaand overzicht zijn voor binnenmuren. Voor buitenmuren gelden er andere tarieven. De vanaf-prijs voor het bepleisteren van de buitengevel vind je hieronder:

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Pleisteren buiten v.a. € 50,- per m2

Gratis offertes

*Prijsindicatie inclusief btw, arbeidskosten en materialen.

Voorbeelden professioneel stucwerk

Pleisterwerk prijzen per m2

Wil je eerst ideeën en inspiratie opdoen? Bekijk dan de foto’s en voorbeelden van pleisterwerk. Zo kun je zien wat het beste bij jouw interieur past. En natuurlijk wat voor soort stucwerk jij het mooist vindt.

Bepleisteren van plafond

Het bepleisteren van het plafond kan op verschillende manieren. Het plafond is helemaal glad te maken. Maar een schuurplafond is ook mogelijk. Hiermee worden er cirkels aangebracht die voor een uniek effect zorgen.

Muren en wanden laten stucen

Qua stucwerk is er veel mogelijk voor laten pleisteren van de binnenmuren. De structuur kan helemaal op jouw wensen worden afgestemd. Gladde muren zijn ideaal voor als je wilt sausen of behangen. Daarnaast is een grove korrelstructuur ook populair. Zoals spachtelputz en granol.

Pleisteren van de badkamer

Een vochtige ruimte als de badkamer is ook zeer geschikt voor pleisterwerk. Het kost wel meer geld dan klassiek stucwerk, maar je krijgt er iets prachtigs en geheel waterdicht voor terug. Voorbeelden zijn Tadelakt, Microcement en Beton Ciré.

Droogtijd pleisterwerk

Pleisterwerk heeft per millimeter dikte 24 uur nodig om te drogen. Als het stucwerk niet goed droogt, hebben wij enkele tips voor het drogen van pleister voor je op een rij gezet.

Prijzen pleisterwerk vergelijken in de regio?

Snel stukadoor vinden met de laagste pleisterwerk prijs

Jij vraagt via Stukadoors.com maximaal vijf stukadoor-prijsoffertes aan. Geheel gratis en vrijblijvend. Dit doe je door één offerte-aanvraag in te vullen. Wij versturen de aanvraag naar speciaal voor jouw opdracht geselecteerde specialisten uit de regio. En zij nemen binnen een dag contact met je op. Je krijgt dus meerdere offertes van vakmannen die jij met elkaar kunt vergelijken. Je vindt hierdoor niet alleen het meest geschikte bedrijf, maar ook de scherpste prijs voor het pleisterwerk.

Bespaar tot 45% door slim vergelijken

Je kiest voor de meest voordelige prijsopgave met het goedkoopste pleisterwerk en bespaart hierdoor flink op de kostprijs. Omdat wij de vakmannen al voor jou hebben geselecteerd, scheelt het je ook nog eens zoekwerk. Profiteer daarom vandaag nog en vraag de gratis en vrijblijvende offertes voor het pleisterwerk online nog aan. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Dat is slim vergelijken!