• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Pleisterwerk wanden

Het aanbrengen van pleisterwerk op wanden is vakwerk. Voor het soort pleister heb je een ruime keuze. Bijvoorbeeld spachtelputz, granol of gewoon helemaal glad. Door jouw wanden te laten bepleisteren, kun je gaten en scheuren herstellen. En krijg jij een zo goed als nieuwe muur. Deze kun je na het drogen verven in de gewenste kleur. Het pleisteren van muren in de badkamer is ook mogelijk. Hieronder vertellen we je meer over prijsindicaties en hoe je snel de geschikte stukadoor vindt voor jouw opdracht.

Voordelen pleisterwerk wanden

  • Veel afwerkingen mogelijk;
  • Mooi en glad resultaat;
  • Ook korrelpleister mogelijk;
  • Binnen en buiten aan te brengen;
  • Grote scheuren en gaten worden hersteld;
  • Iedere ruimte in huis is geschikt.

Nadelen pleisterwerk wanden

  • Iets duurder dan spackspuiten;
  • Minimaal een dag drogen is noodzakelijk.

Vind laagste prijs pleisterwerk voor wanden

Prijzen voor pleisteren van wanden

Pleisterwerk wandenDe wanden laten pleisteren kan al vanaf 12 euro per vierkante meter (m2). Dat is namelijk de richtprijs voor spachtelputz. Voor sausklaar en behangklaar is de prijsindicatie 14 euro per m2. Bekijk meer prijzen in de indicatieve pleisterwerk-prijslijst. In dit overzicht vind je prijzen voor gewoon stucwerk, maar ook voor bijzonder pleisterwerk. Zoals Tadelakt en Beton Ciré.

Vergelijk prijzen van betrouwbare stukadoors

Voor exacte prijzen vraag je je via Stukadoors.com heel gemakkelijk gratis offertes aan. De uiteindelijke kosten hangen namelijk af van de hoeveelheid vierkante meters en het soort pleister dat je kiest. Ook verschillen de vakmannen veelal van elkaar in kosten. Door het aanvragen van stukadoor-offertes vergelijk jij meerdere specialisten en hun prijzen. Zo kies jij simpel de beste deal.

Tip: wil je een grove korrelstructuur voor de wanden? Kies in dat geval voor spachtelputz of rustiekputz. Dit soort muren kun je na het drogen sausen in elk gewenste kleur. Houd er wel rekening mee dat je voor muren met een structuur meer verf nodig hebt.

Scherpste prijs voor stucen van wanden

Jij vraagt via Stukadoors.com maximaal vijf pleisterwerk-offertes aan. Helemaal gratis en vrijblijvend. Dit doe je door één offerte-aanvraag in te vullen. Wij versturen de aanvraag naar speciaal voor jouw opdracht geselecteerde vakmannen uit jouw regio. Na de aanvraag zie je meteen welke experts dat zijn. Zij nemen binnen een dag contact met je op en bieden jou een scherpe prijsofferte. Je vindt hierdoor de beste stukadoor en de laagste prijs voor het laten pleisteren van de wanden.

Bespaar tot 45% door slim vergelijken

Jij kiest voor de meest voordelige prijsopgave en bespaart hierdoor flink op de kostprijs. Omdat wij de stukadoors al voor jou hebben geselecteerd, scheelt het je ook nog eens zoekwerk. Profiteer daarom vandaag nog en vraag de vrijblijvende en gratis offertes voor het pleisterwerk online aan.

Vergelijk stukadoors en kies de beste deal