• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Spuitwerk

Naast het normale stucwerk kun je ook kiezen voor spackspuiten. Deze manier van spuitwerk brengt het pleister aan met een kleine machine. De spuit brengt een dun laagje mengsel aan op de muur of het plafond. Het grote voordeel van het spuiten van het stucwerk is dat het een snellere en goedkopere manier is dan het handmatig stucen. Wanneer je op zoek bent naar betaalbaar stucwerk, is spackspuiten een interessante optie.

Vergelijk prijzen van stukadoors

Stukadoors.com heeft een uitgebreid netwerk van vakmannen in heel Nederland die gebruik maken van deze spuittechniek. Voor de laagste prijs en de beste stukadoor kun je bij ons gratis stukadoor-offertes aanvragen. Wij brengen jou hierna in contact met de experts in jouw regio. Kijk voor indicatieve prijzen de spuitwerk-prijslijst.

Tip: wanneer je nog niet helemaal zeker weet of spackspuiten een geschikte optie is, raden wij om het spuitwerk te vergelijken met handmatig en klassiek stucwerk. Op deze manier kom je tot de beste keuze voor een strakke wand of plafond.

Wat kost het spuiten van wanden?

De prijs die je betaalt is ongeveer 9 euro per m2. De totale prijs hangt af van het aantal vierkante meters. Voor de exacte kosten kun je berekenen hoeveel vierkante meters er gladgemaakt moeten worden. Hierna kun je de gratis offertes aanvragen voor een zo specifiek mogelijk kostenplaatje. De tarieven van de stukadoors verschillen namelijk en door meerdere offertes aan te vragen, kun je de prijzen vergelijken met elkaar.

Werkzaamheden
Prijs per m2
Spackspuiten/spuitwerk

v.a. € 9,- per m2

Gratis offertes

*Vanaf-prijs inclusief btw en arbeidskosten.

Kenmerken spuitwerk

  • Goedkoopste stucmethode;
  • Neemt weinig tijd in beslag;
  • Egaal resultaat;
  • Breed kleurenaanbod;
  • Minder afwerkingsmethodes;
  • Alle meubels afdekken.

Spuitwerk voor plafond

De bij ons aangesloten specialisten kunnen ook voor het plafond de spuittechniek gebruiken. Het plafond heeft veelal minder beschadigingen dan een muur en is daarom zeer geschikt voor spuitwerk. Het is ook een idee om de technieken te combineren. Bijvoorbeeld het plafond laten spuiten en de muren handmatig laten stucen.

Spackspuiten bij weinig beschadigingen

Wanden met weinig gaten, scheuren en oneffenheden zijn ideaal voor spuitwerk. Dit komt omdat er met spackspuiten maar een dun laagje wordt aangebracht. Hiermee wordt de muur door spuitwerk weer mooi glad gemaakt. Dit leent zich perfect voor bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning.

Tip: de muren aan de buitenzijde kun je ook laten spuiten. Lees meer over het spackspuiten van de buitenmuur.

Spuitwerk in twee fases

Er worden meerdere lagen aangebracht om het oppervlakte zo strak mogelijk te krijgen. De eerste is een egaliserende laag waarmee gaten en onzuiverheden worden gevuld. De tweede en laatste laag is een 2 tot 3 millimeter dik en zorgt voor een netjes afgewerkte muur of plafond.

Prijzen stukadoors en spuitwerk vergelijken?

Gratis offertes aanvragen voor spackspuitwerk

Bij Stukadoors.com kun je gratis spuitwerk-offertes aanvragen van vakmannen uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes die je met elkaar kunt vergelijken. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren of plafond te bekijken. Zo kunnen zij gelijk zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte prijs voor het spuitwerk.

Bespaar tijd en geld en start met slim vergelijken

Met het aanvragen van gratis stukadoor-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een stukadoor. Wij maken namelijk speciaal voor jouw opdracht een selectie. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en het goedkoopste spuitwerk en bespaar je ook nog eens op de kosten. Dat is nu slim vergelijken!