• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Spuitwerk buitenmuren

Spuitwerk buitenHet spuiten van de buitenmuur komt minder vaak voor, maar is zeker mogelijk. Wanneer je de muur al een keer hebt laten stucen en je wilt het opnieuw laten doen, is spuiten een interessante optie. Je kunt het pleisterwerk op deze manier eenvoudig laten herstellen. Omdat er hoogstwaarschijnlijk in zo’n geval weinig beschadigingen en scheuren zijn, zorgt het spuitwerk weer voor een gladde buitengevel. Met veel onzuiverheden en diepe scheuren, is het aan te raden om wel te kiezen voor klassiek stucwerk. Het laten bespuiten van de muren met een speciaal mengsel kan in verschillende tinten voor een unieke uitstraling.

Tip: Weet je niet of stucwerk of spuitwerk de juiste keuze is? Vraag een gespecialiseerde stukadoor in de buurt naar de mogelijkheden. Zij kunnen met een vakkundige blik bepalen wat de beste optie is voor de buitenmuur.

Kosten spuiten van buitengevel

De kosten voor het spuitwerk van de buitenmuur kunnen uiteenlopen. Het hangt namelijk af van hoeveel vierkante meter je wilt laten spuiten en wat het tarief van de stukadoor is. Door bij ons gratis stukadoor-offertes aan te vragen, kun je een eenvoudig en snel specialisten in de buurt met elkaar vergelijken. Hieronder vind je de indicatieve prijs voor spuitwerk voor de buitengevel.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Spuitwerk buitenmuur v.a. € 30,- per m2

Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief btw, materialen en arbeidskosten.

Vergunning spuitwerk buitenmuren

Voor spuitwerk of stucen op de buitengevel is in veel gevallen een vergunning nodig. Dit heeft te maken met het aangezicht van de woning in bijvoorbeeld de wijk. Per gemeente verschillen de voorwaarden, dus vraag altijd goed na wat wel of niet mag. Aan een vergunning zijn kosten verbonden. Dit verschilt per gemeente. Als je de woning weer in oude staat laat maken, is het soms mogelijk om dit vergunningsvrij te doen.

Spuiten zonder nevel

Wanneer de bij ons aangesloten stukadoors de muren gaan spuiten, doen zij dit zonder gebruik te maken van nevel. Op deze manier komen er geen resten op onder andere de tuinmeubels of schuur.

Spackspuiten of stucen buitenmuur?

De buitengevel kun je ook laten stucen. Dat is vooral aan te raden wanneer er veel gaten en oneffenheden in de muur zitten. De prijzen voor de buitenmuur stucen liggen hoger dan bij spuitwerk. Er is namelijk meer werk en materiaal nodig.

Prijs buitenmuren laten bespuiten?

Vergelijk stukadoors en vraag gratis offertes aan

Bij Stukadoors.com vraag je gratis offertes aan van experts uit de regio. Jij ontvangt na één aanvraag maximaal vijf prijsopgaven en de stukadoor komt ook vrijblijvend bij je langs om de muren te bekijken. Zo kan hij precies de prijs berekenen voor het spuiten van de buitengevel. Door offertes van meerdere bedrijven te vergelijken, kun je de specialist kiezen met het laagste tarief en waar jij het beste gevoel bij hebt.

Bespaar tijd en geld met beste deal

De stukadoors in ons netwerk hebben wij allemaal geselecteerd op basis van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet je zeker dat je altijd een geschikte vakman vindt voor het spuiten van jouw muren. Bespaar dus zoekwerk, tijd en geld en vraag direct online de gratis spuitwerk-offertes aan.