• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Spuitwerk muren

Spuitwerk muren

Wil je de muren laten spackspuiten? Spuitwerk is goedkoper dan normaal stucwerk en neemt ook minder tijd in beslag dan het pleisteren. Met een spuit wordt het mengsel op de muur aangebracht en wordt het zo glad mogelijk gemaakt. Ook kun je kiezen voor een structuur met bijvoorbeeld korrels. Na het spuitwerk kun je zelf de wanden sauzen of behangen. Het spackspuiten van de muren is ideaal als de muur niet veel oneffenheden of beschadigingen heeft. Bijvoorbeeld bij een nieuwbouwwoning.

Tip: je kunt ook gelijk het plafond laten spuiten wanneer dit nodig is. De spackspuiter kan in dat geval de muren en het plafond in een keer opknappen.

Prijsindicatie spackspuiten muren

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Spuitwerk muren/ spackspuiten v.a. € 9,- per m2

Gratis offertes

*Indicatieve prijs spuitwerk muren inclusief btw en arbeidskosten.

Spuitwerk muren in kleur

Veel stukadoors in ons netwerk kunnen jouw muren spacken in elk gewenste kleur. Natuurlijk is wit ook gewoon mogelijk. De spackspuiters komen graag bij je langs om te laten zien uit welke kleuren je kunt kiezen. Voor kleur betaal je wel iets meer dan voor wit spuitwerk. Zie meer spuitwerk-prijzen.

Gladde of korrelige muur?

Op de muur wordt eerst de zogeheten meslaag aangebracht. Dit zorgt ervoor dat alle gaten worden gedicht en voor een egaal geheel. Hierna spuiten de stukadoors een dikkere laag op de wand. Hiervoor kun je kiezen voor een gladde muur of een wand met een korrelige structuur.

Vergelijk experts en prijzen spuitwerk op muur

Vraag gratis offertes aan vind snel de beste deal

Bij Stukadoors.com kun je gratis spackspuitwerk-offertes aanvragen van vakmannen uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes voor het spackspuiten die je met elkaar kunt vergelijken. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren of plafond te bekijken. Zo kunnen zij gelijk zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte kosten voor het spuitwerk.

Bespaar op spuitwerk en start met slim vergelijken

Met het online aanvragen van gratis stukadoor-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een spackspuiter. Wij maken namelijk speciaal voor jouw opdracht een selectie. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en het goedkoopste spuitwerk en bespaar je ook nog eens op de kosten. Tot wel 45%. Dat is nu slim vergelijken!