• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Spuitwerk plafond

Spuitwerk plafondSpackspuitwerk zorgt ervoor dat jouw plafond weer mooi egaal wordt. Spuitwerk is wat anders dan het plafond stucen. Met een kleine spuitmachine wordt een mengsel aangebracht op het plafond. Dit wordt ook wel spackspuiten genoemd. Dit is een snelle en goedkopere methode dan het pleisteren. Spuitwerk komt het best tot zijn recht bij oppervlaktes met weinig beschadigingen en onzuiverheden. Bij grote scheuren en veel beschadigde gedeelten is het aan te raden om te kiezen voor handmatig stucwerk.

Prijzen vergelijken voor plafond spuiten

Benieuwd naar de prijzen voor het spuitwerk? Vraag direct gratis spuitwerk-offertes aan en vergelijk de tarieven van stukadoors uit de buurt. Hieronder zie je wat je ongeveer betaalt voor spackspuitwerk voor het plafond.

Tip: je kunt ook gelijk de muren laten spuiten tijdens de werkzaamheden.

Werkzaamheden
Prijs per m2

Spuitwerk plafond/ spackspuiten

v.a. € 9,- per m2

Gratis offertes

* Indicatieprijzen spuitwerk plafond inclusief arbeidskosten en btw.

Kleur kiezen voor spackspuiten of toch verfspuiten?

Als je het plafond wit laat spackspuiten, kun je zelf het plafond een kleur geven. Het spuitwerk kun je ook gelijk in kleur laten doen. Dat kost iets meer, maar dat scheelt je weer op de verfkosten. De verf op het plafond laten spuiten is ook een optie. We spreken dan van verfspuiten. Als je nog niet helemaal weet wat je wilt, laat je dan goed informeren over alle mogelijkheden. De stukadoors die bij ons zijn aangesloten komen graag vrijblijvend bij je langs om je deskundig advies te geven.

Schuurplafond, glad of met een korrelstructuur?

Naast de kleur bepaal je ook zelf de structuur van het plafond. Dit kun je helemaal glad laten maken om bijvoorbeeld een v-naad weg te werken. Maar het kan ook met een korrelstructuur. Daarnaast is een schuurplafond ook een mogelijkheid. Het plafond wordt dan voorzien van een cirkelreliëf.

Plafond laten spuiten voor de laagste prijs?

Gratis offertes voor spuitwerk plafond

Bij Stukadoors.com vraag je gratis spackspuitwerk-offertes aan van specialisten uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes voor het plafond spackspuiten die je met elkaar kunt vergelijken. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om het plafond te bekijken. Zo kunnen zij gelijk zien wat er nodig is voor het berekenen van de precieze kosten voor het spuitwerk.

Bespaar op spackwerk en start met slim vergelijken

Met het online aanvragen van gratis stukadoor-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een spackspuiter. Wij maken namelijk speciaal voor jouw opdracht een selectie. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en het goedkoopste spuitwerk en bespaar je ook nog eens flink op de kosten. Tot wel 45%. Dat is wat wij nu noemen slim vergelijken!