• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kosten spackspuiten per m2

SpuitwerkDe kosten voor een spuitwerk worden per vierkante meter berekend door een stukadoor. De prijs is opgebouwd uit de arbeidsuren, de hoeveelheid materialen, het soort stucwerk, de kleur en eventuele afwerking. De totale vierkante meters bepalen de totale kostprijs en dat hangt dus af van hoeveel m2 jij wilt laten spackspuiten. Hieronder staan indicatieve prijzen voor spuitwerk in wit en kleur. Zo heb je alvast een beeld van wat de kosten ongeveer zijn.

Vergelijk prijzen van regionale specialisten

Wil je direct de exacte prijs weten? Door een zo volledig mogelijke offerte-aanvraag voor het spuitwerk in te vullen, brengen wij jou in contact met maximaal vijf stukadoors uit de regio. Zij geven je een offerte met de precieze kosten voor het spackspuitwerk. Voor het bepalen van de prijs komen zij ook graag vrijblijvend bij je langs.

Kosten spuitwerk per vierkante meter

De kosten per soort spackwerk kun je in het volgende overzicht bekijken. Dit zijn de indicatieprijzen voor wit en kleur. Elke stukadoor hanteert andere tarieven. Voor het vergelijken van de tarieven is het verstandig om de gratis offertes aan te vragen.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Spackspuitwerk wit v.a. € 9,- per m2 Gratis offertes
Spackspuitwerk kleur v.a. € 11,- per m2 Gratis offertes

*Indicatieve kosten spackspuiten inclusief arbeidskosten en btw.

Keuze uit veel kleuren spack

Voor jouw muur of plafond heb je een ruime keuze uit kleuren voor het spuitwerk. Kleur is wel iets duurder dan wit spackwerk. De bij ons aangesloten stukadoors komen graag bij je langs om alle beschikbare kleuren te laten zien. Zo kun jij rustig kiezen welke kleurtint bij jouw interieur past.

Meerdere lagen op de muur of plafond

Bij spackspuiten worden er meerder lagen op de muur of plafond aangebracht. Met de eerste laag worden alle gaten en oneffenheden weggewerkt. Zo wordt het oppervlakte mooi egaal. Dit wordt ook wel de meslaag genoemd. De volgende laag zorgt voor nette afwerking. Dit kun je heel glad laten doen, maar kan ook met een korrelstructuur.

Prijzen spackspuiten en stukadoors vergelijken?

Laagste prijs voor spuitwerk met aanvragen gratis offertes

Bij Stukadoors.com kun je gratis spackspuitwerk-offertes aanvragen van vakmannen uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes voor het spackspuiten die je met elkaar kunt vergelijken. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren of plafond te bekijken. Zo kunnen zij gelijk zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte kosten voor het spuitwerk.

Bespaar tot 45% en start met slim vergelijken

Met het aanvragen van gratis stukadoor-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een stukadoor. Wij maken namelijk speciaal voor jouw opdracht een selectie. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en het goedkoopste spuitwerk en bespaar je ook nog eens op de kosten. Tot wel 45%. Dat is nu slim vergelijken!