• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Spackspuiten muren of plafond

Het spuiten van spack is ideaal om de muren in jouw huis weer mooi egaal te krijgen en pleisterwerk te herstellen. Spackwerk wordt meestal gebruikt bij muren die nog in goede staat zijn, maar wat kleine oneffenheden en kleine scheurtjes hebben. Voor grote beschadigingen en diepe scheuren is het raadzaam om de muren of het plafond te laten stucen in jouw woning. Met spackwerk wordt er een dun mengsel op het oppervlakte aangebracht met een kleine spuitmachine. Dit is een snelle methode en is daarom ook goedkoper dan normaal stucwerk.

Tip: weet je niet of spacken voldoet voor jouw muur? Neem in zo’n geval contact op met een specialist in jouw omgeving.

Kosten voor spackspuitwerk

De tarieven van stukadoors kunnen verschillen. Meestal begint de prijs voor spackspuiten bij 9 euro per vierkante meter. Deze prijs is indicatief en voor een exacte prijs raden wij aan om online gratis stukadoor-offertes aan te vragen. Op deze manier kun je aangeven hoeveel m2 er moet worden gedaan en krijg je een duidelijke prijsopgave van een specialist. De stukadoor kan nog beter de prijs berekenen wanneer hij het oppervlakte zelf kan bekijken. Hij maakt daarom graag een afspraak met je. Dit is geheel vrijblijvend.

Prijslijst spacken muren of plafond per m2

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Spackspuiten wit v.a. € 9,- per m2 Gratis offertes
Spackspuiten kleur v.a. € 11,- per m2 Gratis offertes

*Indicatieve kosten spackspuitwerk inclusief arbeidskosten en btw.

Spacken van plafonds en wanden

Voor het spackspuitwerk wordt een aantal lagen gebruikt waarbij met de eerste laag alle onzuiverheden worden weggewerkt. Dit wordt ook wel afmessen of afreien genoemd. De structuur wordt als laatst aangebracht. Je kunt kiezen voor een gladde muur zonder structuur of een wand of plafond met fijne en grove structuur dat lijkt op spachtelputz of rustiekputz.

Spackwerk in kleur

Voor het spackspuiten van de muur of plafond heb je de keuze uit veel kleuren. Voor een plafond wordt wit vaak gekozen. Voor de muren is elke kleur verkrijgbaar. Spuitwerk in kleur is wel iets duurder per m2 dan wit spackwerk.

Voordelen spackspuitwerk

  • Goedkoopste stucmethode;
  • Neemt weinig tijd in beslag;
  • Egaal resultaat of korrelstructuur mogelijk;
  • Breed kleurenaanbod.

Voordelige stukadoor vinden voor spacken?

Vind met gratis offertes stukadoor met laagste tarief

Met één aanvraag kun je bij Stukadoors.com tot wel vijf offertes ontvangen. Vrijblijvend en helemaal gratis. Dit zijn prijsopgaven van verschillende specialisten uit de regio die wij voor je hebben geselecteerd. Gelijk na de aanvraag zie je welke bedrijven dat zijn. De bedrijven voldoen aan strenge kwaliteitseisen en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je weet dus dat de muren vakkundig worden gespoten en dat je er niet te veel voor betaalt.

Bespaar tijd en geld met slim vergelijken

Omdat je meerdere offertes krijgt, hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een geschikte stukadoor. Jij vergelijkt de offertes van de vakmannen en kiest het bedrijf met het laagste tarief. De experts komen daarnaast graag bij je langs om de situatie te bekijken en kunnen zo een specifieke prijs bepalen. Vraag nu nog de gratis stukadoor-offertes aan en bespaar op de kosten voor het spackspuiten van de wanden.