• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Spuitwerk wanden

Spuitwerk wandenWil je de wanden laten spackspuiten? Spuitwerk is een goede keuze wanneer de wanden niet heel veel beschadigingen heeft. Dit kan zowel in een nieuwbouwwoning zijn als een oudere woning met weinig oneffenheden. De muren worden met een spuit weer egaal gemaakt, zodat je de wanden hierna kan sauzen of behangen. Het voordeel van spuitwerk is dat het sneller klaar is dan normaal stucwerk en dat het meestal ook een stuk goedkoper is dan het laten pleisteren.

Tip: weet je niet helemaal zeker of spuiten de goede optie is? Geef dit aan in de offerte-aanvraag en de stukadoor komt vrijblijvend bij je langs om de muren te bekijken.

Indicatieve prijs spuitwerk wanden

Werkzaamheden
Prijs per m2
Spuitwerk wanden/ spackspuiten

v.a. € 9,- per m2

Gratis offertes

*Prijsindicatie spuitwerk wanden inclusief btw en arbeidskosten.

Spackspuiten op de muur in diverse kleuren

Niet alleen kan het spack op de muren worden gespoten. Je kunt kiezen uit veel kleuren om op de muren te laten spuiten. Kleur kost wel iets meer dan wit spuitwerk. Ook kun je ervoor kiezen om verf op de muren te laten spuiten. Veel van de aangesloten experts kunnen dit ook voor je doen. Als je hier interesse in hebt, kun je dit aangeven in de offerte-aanvraag.

Tip: laat het spuitwerk altijd goed drogen voordat je iets op gaat hangen of gaat sauzen. Zo voorkom je dat er scheuren in de muur komen.

Zelf spuiten of door een specialist?

Spuitwerk vereist vakkundigheid en precisie en dat kun je beter overlaten aan een specialist. Zij hebben jarenlange ervaring en de beste apparatuur om de muur mooi te maken. De stukadoors kunnen je ook adviseren als je nog niet helemaal weet wat de beste keuze is om de muur te stucen.

Prijzen vergelijken spuitwerk wanden

Spackspuitwerk voor de laagste prijs met gratis offertes

Bij Stukadoors.com kun je gratis spackspuitwerk-offertes aanvragen van specialisten uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf prijsoffertes voor het wanden spuiten die je met elkaar kunt vergelijken. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de wanden te bekijken. Zo kunnen zij gelijk zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte kostprijs voor het spuitwerk.

Bespaar op wanden spuiten en start met slim vergelijken

Met het online aanvragen van gratis stukadoor-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een spackspuiter. Wij maken namelijk speciaal voor jouw opdracht een selectie. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en het voordeligste spuitwerk en bespaar je ook nog eens op de totale kosten. Dat kan tot wel 45%. Dat noemen wij nu slim vergelijken!