• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk stukadoors
3. Kies de beste deal
Je postcode

Stucen

Het laten stucen van jouw wanden of plafond heeft veel voordelen. Je laat allereerst de huiskamer of badkamer er weer prachtig uitzien. Je kunt hierna zelf kiezen hoe je de muur gaat afwerken. Dit kan door bijvoorbeeld te schilderen of er behang op te doen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor spachtelputz of een betonlook te gaan. Oneffenheden worden weggewerkt met een afwerklaag van gips, kalk en zand. Naast deze klassieke methode, zijn er nog veel meer mogelijkheden die een stukadoor kan toepassen.

Tip: wanneer je een meer korrelige structuur wilt, is naast spachtelputz, granol ook een geschikte keuze.

Kosten stucwerk

Wanneer er veel beschadigingen in jouw muur of plafond zitten, is er meer materiaal nodig om de wand weer glad te maken. Dit is ook bij scheve muren het geval. Voor de prijs is verder het soort stucwerk bepalend en hoeveel materiaal er per m2 nodig is. Bekijk voor indicatieve prijzen de stucwerk-prijslijst. Voor specifieke prijzen kun je gratis stukadoor-offertes aanvragen van bedrijven uit de regio. Vul hiervoor een zo volledig mogelijke aanvraag in en wij brengen jou in contact met betrouwbare stukadoors. Naast de binnenmuren kunnen de specialisten in ons netwerk ook de buitenmuren pleisteren.

Kenmerken stucwerk

  • Zeer strak afwerken mogelijk;
  • Onzuiverheden en scheuren worden gevuld;
  • Er zijn veel verschillende afwerkingsopties;
  • Betere isolatiewaarde;
  • Verhoogt de waarde van de woning;
  • Sommige soorten stucwerk zijn stof-afstotend.

Jouw woning voordelig laten stucen?

Muren stucen

Heb jij wanden in de woning die scheef zijn of veel oneffenheden hebben? Door deze muren opnieuw te laten stucen, zorg je weer voor een gladde wand. Voor het stucen van muren zijn er verschillende opties. Zo kun je de muur behangklaar laten stucen of sausklaar laten stucen.

Tip: kijk ook bij stucwerk-afwerking voor meer mogelijkheden qua uitstraling.

Plafond stucen

Wanneer er veel is geboord in jouw plafond, kan het voorkomen dat er veel oneffenheden in zitten. Opvullen en schilderen is een mogelijkheid, maar het wordt niet meer zo glad zoals het eerst was. Door het te laten stucen zorg je voor een strak plafond en kun je ook nog kiezen voor diverse mogelijkheden. Dit kan eventueel met een kleur of verschillende motieven en structuren.

Buitenmuren stucen

Wist je dat het ook mogelijk is om jouw buitenmuren te laten stucen? In de praktijk komt dit minder vaak voor, maar de specialisten in ons netwerk kunnen dit vakkundig voor je doen. Je zorgt met dit soort stucwerk met cement voor een unieke uitstraling van jouw woning en het is ook nog waterdicht en goed isolerend.

Vind de beste stukadoor met laagste prijs

Scherpste prijs voor stucwerk door vakman

Bij Stukadoors.com kun je gratis stucwerk-offertes aanvragen van specialisten uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes die je met elkaar kunt vergelijken. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren te bekijken. Zo kunnen zij gelijk zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte kosten.

Tijd en geld besparen met gratis offertes

Met onze service hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een stukadoor. Wij hebben namelijk al een selectie gemaakt. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke vakmannen jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en bespaar je ook nog eens op de kosten. Dat is het voordeel van Stukadoors.com!