• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Badkamer stucen

badkamer stucwerkVan plan om de badkamer te stucen? Door het te laten stucen krijgt jouw badkamer een mooie en originele uitstraling. Dit kan voor bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning waarvan de badkamer nog volledig ingericht moet worden. Mooie soorten stucwerk voor de badkamer zijn Tadelakt en Beton Ciré.

Voordelen stucen badkamer

Stucwerk wordt steeds vaker gekozen in plaats van tegels en dat heeft verschillende voordelen. Zo zijn gestucte muren makkelijker te onderhouden en komt er geen vuil of schimmel in de naden zoals bij tegels. Het stucwerk in de badkamer wordt waterdicht gemaakt en is daarom zeer geschikt voor deze ruimte.

Kosten normaal stucwerk badkamer

Benieuwd hoeveel je betaalt voor het laten stucen van de badkamer? De prijs is afhankelijk van het aantal m2 en het soort stucwerk dat je kiest. De kosten voor de betonlook liggen hoger dan normaal stucwerk. Hieronder kun je de indicatieve prijzen zien voor het normaal stucen van de badkamer per m2. Voor specifiekere prijzen raden wij aan om gratis stukadoor-offertes aan te vragen. Wij brengen jou in contact met stukadoors uit de regio die jou een scherpe aanbieding doen op basis van jouw aanvraag.

Indicatieprijzen spachtelputz en spuitwerk

Werkzaamheden
Prijs per m2
Spuitwerk v.a. € 9,- per m2
Spachtelputz v.a. € 9,- per m2 Gratis offertes

Kosten bijzonder stucwerk

Voor bijzonder stucwerk heb je de keuze uit onder andere de betonlook, Italiaans stucwerk, Tadelakt en Terrassstone. De prijzen van deze soorten zijn hoger dan het normale stucwerk. Dit kan variëren van ongeveer 100 euro per m2 tot 140 euro per m2. De genoemde soorten zijn watervast en daarom geschikt voor de badkamer en andere vochtige ruimtes. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van natuurproducten.

Indicatieve prijzen bijzonder stucwerk badkamer

Werkzaamheden
Prijs per m2
Tadelakt

v.a. € 140,- per m2

Gratis offertes

Beton Ciré

v.a. € 100,- per m2

Gratis offertes

Microcement

v.a. € 130,- per m2

Gratis offertes

Italiaans v.a. € 70,- per m2 Gratis offertes
Terrastone

v.a. € 55,- per m2

Gratis offertes

Stucen in plaats van tegels?

Het stucen van de badkamer zorgt voor behalve een unieke uitstraling, ook voor een meer hygiënische en schone ruimte. Heeft jouw badkamer tegels op dit moment? In sommige gevallen is het mogelijk om te stucen over de tegels. Dit geldt ook voor gips en gipsplaten. Door eroverheen te stucen scheelt het veel tijd en bespaart het uiteindelijk op de kosten. Om zeker te weten of het stucen over tegels mogelijk is, kun je vragen of een stucwerk-specialist vrijblijvend langs kan komen.

Gratis offertes voor het stucen van de badkamer

Wil je precies weten wat het kost om de badkamer te laten stucen? Vraag via Stukadoors.com offertes op van maximaal vijf betrouwbare vakmannen. Dit kun je doen met één aanvraag en dat scheelt jou veel zoekwerk. Wij hebben de stukadoors al opgezocht in jouw buurt met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten dat zijn. Deze vakmannen nemen binnen een dag telefonisch of per e-mail contact met je op.

Kies beste deal door stukadoors te vergelijken

Jij vergelijkt de offertes met elkaar en kiest voor de specialist met het goedkoopste stucwerk en waar jij het beste gevoel bij hebt. Door het vergelijken kies je de laagste prijs en vind je snel de beste stucwerk-expert. Vraag daarom direct nog de gratis stukadoor-offertes online aan.

Badkamer stucen voor de laagste prijs?