• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Beton Ciré stucwerk

Betonstuc is een prachtig soort stucwerk dat zorgt voor een bijzondere look. Een meer bekende naam is misschien wel Beton Ciré. Dit populaire stucwerk is erg geschikt voor de badkamer, maar je kunt er natuurlijk ook andere ruimtes mee laten stucen. Via Stukadoors.com vind je snel de juiste vakman voor deze klus en kun je ook nog eens kiezen voor de laagste prijs in de regio. Bij ons kun je namelijk gratis stucwerk-offertes aanvragen van verschillende stukadoors die je kunt vergelijken met elkaar. Op deze manier vind je de beste deal voor het stucwerk.

Wat kost Beton Ciré?

Het stucwerk met betonlook is niet goedkoop in vergelijking met normaal stucwerk. De prijs van Beton Ciré begint bij 100 euro per m2. Voor de specifieke kosten kun je de vierkante meters berekenen en dit aangeven in de offerte-aanvraag voor het stucwerk. Je krijgt zo snel mogelijk een offerte op maat van onze aangesloten stukadoors. Met deze vakmannen kun je ook een vrijblijvende afspraak maken.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Beton Ciré v.a. € 100,- per m2

Gratis offertes

*Prijsindicatie inclusief arbeidskosten, btw en materialen.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een Franse naam en betekent ‘gewreven beton’. Dit is cementgebonden stucwerk en zeer geschikt voor badkamers, keukens, keukenbladen, vloeren en openhaarden. Het mengsel hecht vrijwel op iedere ondergrond en is goed toe te passen in vochtige ruimtes. Dit kan omdat Beton Ciré waterdicht is.

Kenmerken Beton Ciré

  • Beton Cire is hygiënisch;
  • Het is zeer slijtvast;
  • Beton Ciré is naadloos;
  • Het betonstuc is watervast;
  • Beton Ciré is duurzaam.

Belangrijke eigenschappen van Beton Ciré

Beton ciréBeton Ciré kent vier belangrijke eigenschappen:

Watervast
Misschien wel de allerbelangrijkste van de vier: Het is watervast. Dat houdt in dat dit een soort stucwerk is dat gebruikt kan worden in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Duurzaam en slijtvast
Een andere belangrijke eigenschap van Beton Ciré is het feit dat het lang meegaat. Het slijt langzaam waardoor je er een lange tijd veel plezier aan beleeft. Om te voorkomen dat er krassen op komen maakt de stukadoor gebruik van een speciale coating. Door deze coating kan Beton Ciré zelfs gebruikt worden als aanrechtblad.

Naadloos
In tegenstelling tot tegels heeft Beton Ciré geen voegen. Veel mensen vinden dit erg mooi en het heeft een speciale look-and-feel in de badkamer. Ook heeft het een hygiënisch voordeel. Doordat er geen voegen zijn komt er namelijk geen vocht binnen en zijn de muren ook niet gevoelig voor schimmels. Dit voorkomt veel schoonmaken en is beter voor de gezondheid.

Hygiënisch
Beton Ciré is erg hygiënisch. Door de vaste samenstelling hechten er geen bacteriën en schimmels aan de oppervlakte. Je hebt dus geen schoonmaakmiddelen nodig om de muren (met schimmel) te reinigen met als bijkomend voordeel dat je geen last hebt van het inademen van schadelijke stoffen die afkomstig zijn van schoonmaakproducten.

Prijzen stucwerk Beton Ciré vergelijken?

Aanvragen gratis offertes voor beste deal in de regio

Bij Stukadoors.com kun je gratis stucwerk-offertes aanvragen van vakmannen uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes die je met elkaar kunt vergelijken. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren te bekijken. Zo kunnen zij direct zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte prijs.

Bespaar tijd en geld en start met slim vergelijken

Met het aanvragen van gratis offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een stukadoor. Wij maken namelijk speciaal voor jouw opdracht een selectie. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en bespaar je ook nog eens op de kosten. Dat is nu slim vergelijken!