• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Buitenmuur stucen

Buitenmuur stucenWil je de buitenmuur stucen? Dit is in veel gevallen mogelijk en voor de juiste specialist ben je bij Stukadoors.com op de goede plek. Wij hebben stukadoors in ons netwerk die graag jouw buitengevel opknappen en renoveren. Naast de fraaie afwerking van de buitenkant van de woning profiteer je van betere isolatie en een goede vochtbestendigheid.

Kan ik altijd mijn buitenmuur laten stucen?

De beste periode om de buitenmuren te stucen is van april tot en met oktober. De omstandigheden zijn in deze periode het meest ideaal. Dit heeft namelijk te maken met de luchtvochtigheid. Voor een specifiek advies voor jouw woning adviseren wij om gratis stucwerk-offertes aan te vragen en hierna een vrijblijvende afspraak te maken met een stukadoor. Via Stukadoors.com kom je in contact met meerdere specialisten. Op deze manier kun je de bedrijven vergelijken en zien welke expert het best de buitenkant van jouw woning kan stucen.

Indicatieprijs buitenmuur stucen

De prijs voor het stucen van de buitenmuur ligt hoger dan bij binnenmuren. Dat komt omdat er onder andere meer werk nodig is en er een dikke laag pleister op de muur komt. Per stukadoor kan de kostprijs verschillen. De indicatieve prijs voor buitenstucwerk vind je hieronder:

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Stucen buitenmuur v.a. € 50,- per m2

Gratis offertes

Vergunning voor buitenmuur stucen

Het is niet bij iedere woning mogelijk om de buitenkant te stucen door plaatselijke wet- en regelgeving. Neem daarom altijd contact op met de gemeente om te kijken wat er mogelijk is. Je kunt bij de gemeente een omgevingsvergunning aanvragen voor het stucwerk. Als het aangezicht van de woning niet verandert, dan kan het stucwerk vergunningsvrij.

Afwerkingsopties stucwerk buiten

Voor de buitenmuren is spachtelputz of rustiekputz mogelijk. Hiermee breng je een korrelige structuur aan op de buitenkant. Een gladde afwerking is ook mogelijk voor een strak resultaat. Geef in de offerte-aanvraag zo specifiek mogelijk aan wat voor afwerking je wilt. De stukadoors kunnen hier namelijk de prijs op afstemmen. Als je nog niet helemaal zeker weet wat je wilt, kun je in de aanvraag aangeven dat je graag een adviesgesprek wilt. De vakman komt in dat geval bij je langs om de opties te bespreken en een totale prijs te bepalen.

Vergelijk stukadoors en bespaar tijd en geld

Om de laagste prijs te vinden voor het stucen van de buitenmuur, is het verstandig om specialisten te vergelijken. Via Stukadoors.com ontvang je met één simpele offerte-aanvraag maximaal vijf prijsoffertes. Van verschillende stukadoors die actief zijn in jouw regio. Gelijk na de aanvraag zie je welke bedrijven jou gaan bellen of mailen. Op basis van jouw opdracht maken wij een selectie van de meest geschikte vakmannen.

Vergelijk en kies slim de beste deal

Nadat je alle offertes ontvangen hebt, ga je ze vergelijken met elkaar. Hierdoor zie je snel welke expert de beste deal biedt. Dat betekent de laagste prijs voor het stucwerk. Maak met meerdere specialisten een vrijblijvende afspraak. Zo krijg jij meteen een duidelijk beeld van het bedrijf. En kunnen de stukadoors de exacte prijs bij je thuis berekenen. Zo kom je tot de beste vergelijking. Je bespaart hierdoor ook tijd en geld. Tot wel 45%. Vraag de gratis stukadoors-offertes daarom direct aan en start met slim vergelijken.

Laagste prijs stucwerk voor buitenmuur?