• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Granol stucwerk

Een duurzame en stootvaste stucsoort is granol. Dit stucwerk heeft een grove structuur en tijdens het aanbrengen worden er mooie patronen in gemaakt. Dit zorgt voor een bijzondere uitstraling en iedere muur is uniek. Granol wordt vooral gebruik om wanden af te werken en is grover dan bijvoorbeeld spachtelputz. Granol is beschikbaar in verschillende kleuren, dus je kunt de muur gelijk aan laten sluiten op de huisinrichting.

Wat kost granol wandafwerking?

De prijs voor granol ligt rond de 15 euro per vierkante meter. De exacte kosten zijn afhankelijk van hoeveel materiaal er nodig is en de huidige staat van de wanden. Als de muren in slechte staat zijn en veel oneffenheden hebben, is er meer materiaal nodig en hierdoor kunnen de kosten oplopen. Daarom adviseren wij om gratis stucwerk-offertes aan te vragen bij stukadoors uit de omgeving. Dit kun je heel gemakkelijk zelf doen via Stukadoors.com. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes van vakmannen in ons netwerk.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Granol v.a. € 15,- per m2

Gratis offertes

*Prijsindicatie inclusief btw, materialen en arbeidskosten.

Wat is granol?

Granol is een heel bekende vorm van stucwerk en werd vooral bekend in de jaren ’70 en ’80. Het werd in die jaren vrijwel altijd gebruikt als vaste manier om de wanden af te werken. Granol komt nu nog regelmatig voor in oudere woningen, maar is ook geschikt voor nieuwe huizen. Granol zorgt voor een sierlijke uitstraling in de woning.

Granol stucwerk

Kenmerken granol

  • Heeft een zeer grove structuur;
  • Kan in iedere kleur worden aangebracht;
  • Kan met verschillende patronen worden aangebracht;
  • Is een bekende variant bij iedere stukadoor;
  • Is een van de goekopere vormen van stucwerk.

De grovere structuur maakt het mogelijk om bijzondere patronen te maken die de wanden net wat mooier afwerken dan standaard wandafwerking.

Vergelijk prijzen voor granol stucwerk

Gratis offertes van betrouwbare stukadoors

In ons netwerk zitten alleen de bedrijven die zijn gecontroleerd en voldoen aan de nodige keurmerken. Door via ons de offertes aan te vragen, krijg je dus reactie van een betrouwbare specialist die jouw muren vakkundig kan stucen met granol. Wij vinden het belangrijk dat je de geschikte expert vindt voor hoge kwaliteit stucwerk, maar ook dat je niet te veel betaalt. Daarom krijg je meerdere offertes die je met elkaar kunt vergelijken. Na de aanvraag zie je meteen welke bedrijven jou gaan bellen of mailen.

Stukadoors vergelijken en beste deal kiezen

Door de tarieven van verschillende stukadoors te vergelijken, kun je kiezen voor de laagste prijs en tegelijkertijd zien welke professional aan jouw wensen kan voldoen. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken om een nog beter beeld van het bedrijf en de kosten te krijgen. Bespaar dus veel zoekwerk en kosten door vandaag nog de gratis stukadoor-offertes aan te vragen. De besparing kan oplopen tot 45%. Start dus gelijk met slim vergelijken!