• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Plafond stucen

Plafond stucen door vakmanBehalve muren kun je ook jouw plafond laten stucen. Via Stukadoors.com vind je de beste stukadoor voor deze klus en ook nog eens voor de laagste prijs. De bij ons aangesloten specialisten kunnen jouw plafond weer helemaal glad maken. Of juist met een structuur stucen.

Voordelige optie: spuitwerk

Wanneer het plafond weinig oneffenheden en scheurtjes bevat, is het een interessante optie om het te laten spackspuiten. Met behulp van een spuitmachine maakt de stukadoor jouw plafond weer helemaal glad. Dit is een goedkopere manier om het plafond te stucen dan de handmatige methode. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een ander soort stucwerk of afwerking.

Tip: bekijk alvast wat je ongeveer betaalt voor het stucen van het plafond in de indicatieve stucwerk-prijslijst.

Verschillende stijlen stucwerk

Met een glad plafond creëer je een strakke uitstraling. Bijvoorbeeld voor de woonkamer of het stucen van de badkamer. Dit is een vaak gekozen optie in Nederland, maar er zijn nog meer variaties voor het stucen van het plafond.

Schuurplafond: cirkels op plafond

De stukadoors in ons netwerk kunnen naast het glad maken van het plafond ook motieven en structuren aanbrengen. Een daarvan is het zogeheten schuurplafond. De vakman brengt fijne cirkelvormige patronen aan op het plafond die voor een prachtig effect zorgen in de woning. Deze structuur is alleen mogelijk met een pleisterdikte van 1 tot 6mm.

Spachtelputz: korrelige structuur

Voor het plafond is spachtelputz ook mogelijk als stucwerk. Met de korrelachtige structuur krijgt het plafond een unieke stijl die gemakkelijk te witten en te schilderen is. Het voordeel van pleister is dat er geen kleurverschil ontstaat bij het aanbrengen. Voor het plafond zijn er nog veel meer versiermogelijkheden zoals de betonlook. De specialist komt graag bij je langs om voorbeelden hiervan te laten zien.

Tip: laat je goed informeren over de diverse varianten voor de afwerking, zodat het zo goed mogelijk aansluit op jouw huisinrichting en specifieke wensen.

Kosten voor het stucen van het plafond

Benieuwd hoeveel je betaalt voor het stucwerk? Kijk voor indicatieve prijzen de indicatie-prijslijst voor stucwerk. Zo weet je wat het stukadoren ongeveer gaat kosten. Voor een exacte prijs adviseren wij om gratis offertes aan te vragen. Met een aanvraag via Stukadoors.com krijg je van maximaal vijf bedrijven een offerte. Zij komen hiervoor ook graag bij je langs om een precieze prijs te berekenen.

Vergelijken stukadoor-offertes voor laagste prijs

Je legt alle offertes naast elkaar en ziet gelijk welke expert de beste deal biedt. Door het vergelijken kun je veel geld besparen, want je krijgt de scherpste prijzen uit de regio. Ook scheelt het jou veel zoekwerk, omdat wij de stukadoors al voor je hebben geselecteerd. Dit zijn alleen betrouwbare vakmannen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Vraag vandaag nog de gratis stukadoor-offertes aan en vind simpel en snel de geschikte stukadoor voor het stucen van het plafond.