• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

V-naden plafond dichten

Wil jij van de v-naden in het plafond af? Dat kan door de naden te laten dichten met stucwerk. Je ziet deze v-naden veel bij nieuwbouwwoningen, maar ook op plafonds van oudere woningen. Bij nieuwbouw is het wel aan te raden om minimaal drie jaar te wachten om te dicht te pleisteren. Dan is namelijk al het vocht uit de woning. V-naden staan niet altijd mooi in een woning. Door het glad te pleisteren krijg je één strak plafond.

Sausklaar stucen van v-naden

De stukadoor maakt de naden dicht met gips. Daarna plakt hij daar gaas overheen om scheuren te voorkomen. Tot slot brengt de specialist een pleisterlaag aan en maakt het oppervlakte glad. Als je wilt sausen of witten kies je voor sausklaar stucwerk. Ook spachtelputz is mogelijk.

Prijs sausklaar stucwerk plafond

Om de v-naden in het plafond te dichten is het nodig om het hele oppervlakte te bepleisteren. Zo krijg jij een naadloos plafond. De prijs wordt berekend per vierkante meter (m2). Het hangt dus af van de grootte van het plafond. En ook het tarief van de stukadoor is van invloed op de kosten. Voor exacte prijzen is het advies om offertes van regionale specialisten aan te vragen. Deze stucwerk-offertes vraag je eenvoudig aan via Stukadoors.com. De indicatieve prijs voor sausklaar pleisterwerk staat hieronder.

Indicatiekosten pleisterwerk per m2

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Sausklaar stucwerk/ glad plafond v.a. € 14,- per m2

Gratis offertes

Spachtelputz v.a. € 12,- per m2 Gratis offertes

*Vanaf-prijs inclusief btw, arbeidskosten en materialen.

Functie v-naden

De v-naden zitten met een reden in jouw plafond. De naden vangen de werking van het huis op. Na de bouw blijft er vocht achter in de woning. Door de verdamping van het vocht kunnen scheuren ontstaan. Deze scheuren worden door de v-naden opgevangen. Na minimaal drie jaar is het vocht uit een nieuwbouwwoning.

Schuurplafond voor uniek effect

Wanneer je een naadloos plafond krijgt, is een schuurplafond een prachtige optie. De stukadoor maakt door een speciale schuurtechniek toe te passen, cirkels op jouw plafond. Dit zorgt voor een bijzondere uitstraling.

Prijzen vergelijken v-naden plafond stucen?

Gratis offertes voor v-naden plafond dichten

Bij Stukadoors.com kun je gratis stucwerk-offertes aanvragen van vakmannen uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes die je met elkaar kunt vergelijken. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren te bekijken. Zo kunnen zij direct zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte prijs om de v-naden in het plafond dicht te stucen.

Tijd en geld besparen met slim vergelijken

Met het aanvragen van gratis stukadoor-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een stukadoor. Wij maken namelijk speciaal voor jouw aanvraag een selectie. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en bespaar je tot wel 45%. Dat is nu slim vergelijken!