• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Stucwerk prijzen

Stucwerk prijzen - Gestucte woonkamer met open haard

Wil je de muren laten stucen en weten hoeveel dat gaat kosten? Wij vertellen je de indicatieve prijzen per m2. Deze zijn terug te vinden in onderstaand overzicht. Per situatie kan de prijs verschillen en daarom is het verstandig om hiermee rekening te houden. Voor bijvoorbeeld een erg beschadigde muur is meer materiaal en tijd nodig en daarvoor betaal je dus iets meer.

Prijs per soort stucwerk

Wanneer je kiest voor behangklaar stucen of sausklaar stucwerk, liggen de prijzen over het algemeen iets hoger dan bij spachtelputz. Een dikke stuclaag zorgt voor het mooiste resultaat, maar is ook gelijk prijziger dan een dunne laag. De minst goedkope variant is bijzonder stucwerk. Zoals Beton Ciré of Tadelakt. De muur of plafond wordt hierbij met een unieke uitstraling afgewerkt.

Prijzen vergelijken van regionale stukadoors?

Prijsindicaties klassiek stucwerk

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Spackspuiten

v.a. € 9,- per m2

Gratis offertes

Sausklaar/glad

v.a. € 14,- per m2

Gratis offertes

Behangklaar/glad

v.a. € 14,- per m2

Gratis offertes

Spachtelputz v.a. € 12,- per m2 Gratis offertes
Rustiekputz

v.a. € 10,- per m2

Gratis offertes

Granol

v.a. € 15,- per m2

Gratis offertes

Prijsindicaties bijzonder stucwerk

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Terrasstone v.a. € 55,- per m2 Gratis offertes
Italiaanse stijl

v.a. € 70,- per m2

Gratis offertes

Betonlook

v.a. € 75,- per m2

Gratis offertes

Beton Ciré

v.a. € 100,- per m2

Gratis offertes

Microcement v.a. € 130,- per m2 Gratis offertes
Tadelakt

v.a. € 140,- per m2

Gratis offertes

* Indicatieve prijs per m2. De kosten zijn inclusief arbeidskosten, materiaal en btw.

Prijzen vergelijken van regionale stukadoors

Stucen is vakwerk en daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen. Om de laagste prijs te vinden is het advies om vakmannen te vergelijken. Dat doe je via Stukadoors.com heel eenvoudig. Jij vraagt met één simpele offerte-aanvraag namelijk maximaal vijf stukadoor-offertes aan. Gratis en geheel vrijblijvend. Gelijk na de aanvraag zie je welke stukadoors jou gaan mailen of bellen. Zij sturen jou een scherpe offerte. Door alle prijsoffertes te vergelijken, vind je snel de beste deal. En bespaar jij op de kosten voor het stucen.

Welke kamer ga je laten stucen?

Voor elke ruimte in jouw huis is stucwerk mogelijk. Denk aan de woonkamer of de slaapkamer. Maar ook aan de badkamer, zolder en het toilet. Voor het stucen van de badkamer is Tadelakt of de betonlook een prachtige optie. Voor het stucen van de muur van de huiskamer wordt er vaak gekozen voor sausklaar of behangklaar stucwerk. Ook spachtelputz is populair. Naast wanden kun je ook het plafond laten stucen. Dit kun je heel strak laten doen of bijvoorbeeld met een cirkelreliëf.

Tip: wil je juist de buitenmuren laten stucen? Ook dat kunnen de bij ons aangesloten stukadoors voor je doen.

Kies de stukadoor met de beste deal in de regio

Voor exacte prijzen adviseren wij jou om gratis offertes voor het stucwerk aan te vragen. Via Stukadoors.com kun je met een aanvraag maximaal vijf prijsopgaven ontvangen. Wij hebben namelijk al een selectie voor je gemaakt van betrouwbare stukadoorsbedrijven uit de regio. Speciaal voor jouw opdracht. Jij hoeft dus niet zelf te zoeken en dat scheelt je enorm veel tijd.

Vergelijk offertes en vind snel de laagste prijs

Door de offertes met elkaar te vergelijken, kun je snel zien welke stukadoor jou de beste deal biedt. Hiermee bespaar je dus ook op de kosten voor het stucwerk. Als je graag eerst advies wil van de experts, kun je hen ook uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek. Vraag de gratis stukadoor-offertes online in en profiteer! De besparing kan oplopen tot wel 45%.

Prijzen vergelijken van regionale stukadoors?