• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Sausklaar stucwerk

Gladde wandafwerkingSausklare muren worden als glad stucwerk opgeleverd. Hierdoor kun je na het drogen de muren sauzen met verf en zien de wanden er strak uit. De wanden worden volledig egaal en zonder oneffenheden gemaakt. Dit noemen wij sausklaar stucwerk en is beter bekend als glad stucwerk. Voor gladde muren is het verstandig om de hulp in te roepen van een professionele stukadoor. Wij van Stukadoors.com brengen jou graag in contact met de vakmannen. Hiervoor kun je gratis stucwerk-offertes aanvragen om meerdere specialisten te vergelijken met elkaar.

Muren glad maken: wat kost het?

De vanaf-prijzen voor het sausklaar maken van de wanden is 14 euro per m2. De kosten zijn hoger dan bij spachtelputz. De exacte kosten hangen af van het tarief van de stukadoor die je kiest en hoeveel vierkante meter jij gestukt wilt hebben. De genoemde indicatieprijs is inclusief materiaal, loonkosten en btw. Door de offertes aan te vragen kun je de tarieven van de experts in jouw regio naast elkaar leggen. Zo vind je eenvoudig de laagste prijs en kies je het meest geschikte stukadoorsbedrijf.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Sausklaar stucwerk/ gladde muren v.a. € 14,- per m2

Gratis offertes

*Vanaf-prijs inclusief btw, arbeidskosten en materialen.

Kenmerken sausklaar

  • Zorgt voor een zeer strakke inrichting;
  • Geeft een luxe uitstraling met ruimtelijk effect;
  • Past bij ieder interieur en type woning;
  • Scheuren worden eenvoudig gerepareerd;
  • De woonkamer lijkt al snel groter;
  • Na drogen gemakkelijk te sauzen.

Voordelen sausklaar stucwerk

Een gladde wandafwerking is de meeste gekozen optie voor stucwerk. Je hoeft namelijk niet direct te bepalen of je gaat behangen of schilderen. Over de sausklare wanden kun je namelijk schilderen én behangen. Ga je zeker weten behangen? Kies dan boor behangklaar stucwerk. Sausklaar stucwerk is wel iets duurder dan spachtelputz. Nog meer voordelen van sausklaar zijn:

Voordeel 1: Een grotere woonkamer
Bij een gladde wandafwerking oogt jouw kamer aanzienlijk groter.

Voordeel 2: Tijdloos
Sausklaar is tijdloos en altijd aan te passen. Wil je na een aantal jaar de wanden voorzien van spachtelputz? Geen probleem. Het voorwerk is al gedaan.

Voordeel 3: Eenvoudig te repareren
Natuurlijk is het niet de bedoeling dat de wanden scheuren. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren is een scheur eenvoudig dicht te smeren en zo te repareren.

Prijzen vergelijken sausklaar stucwerk?

Online offertes aanvragen voor gladde muren

Bij Stukadoors.com kun je gratis stucwerk-offertes aanvragen van vakmannen uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes die je met elkaar kunt vergelijken. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren te bekijken. Zo kunnen zij direct zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte prijs voor het sausklare stucwerk.

Tijd en geld besparen met slim vergelijken

Met het aanvragen van gratis stukadoor-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een stukadoor. Wij maken namelijk speciaal voor jouw opdracht een selectie. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en bespaar je ook nog eens op de totale prijs. Dat is nu slim vergelijken!