• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Venetiaans stucwerk

Venetiaans stucwerk staat ook wel bekend als Italiaans stucwerk. Deze manier van stucen is ontstaan in de stad Venetië en lijkt veel op marmer. Het Italiaanse stucwerk is een luxe soort om de muren glad te maken, en zorgt voor een prachtig resultaat en een bijzonder uiterlijk van bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Het stucwerk wordt in meerdere dunne lagen aangebracht op de wand of vloer. In de afwerking wordt de laatste laag glad gemaakt, zodat de muur gaat glanzen. Voor een waterbestendige werking is er als laatst een speciale laag nodig. Het aanbrengen van dit soort stucwerk vereist vakkundigheid en schakel daarom altijd een gespecialiseerde stukadoor in voor deze klus.

Tip: Venetiaans stucwerk is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij raden daarom aan om na de offerte-aanvraag met een stukadoor een afspraak te maken om alle mogelijkheden te bespreken.

Prijzen Italiaans stucwerk

Venetiaans Stucwerk

Je kunt uitgaan van een prijs tussen de 60 euro en 70 euro per m2 voor Venetiaans stucwerk. De totale prijs is afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meters. Voor de exacte prijs kun je het best gratis stucwerk-offertes aanvragen. De tarieven van de stukadoors kunnen verschillen en door meerdere offertes aan te vragen, kun je de specialisten en hun prijzen met elkaar vergelijken. Je kunt via Stukadoors.com heel eenvoudig en snel met één offerte-aanvraag maximaal vijf offertes aanvragen.

Tip: andere soorten bijzonder stucwerk zijn Beton Ciré, Tadelakt en microcement.

Werkzaamheden
Prijs per m2*
Italiaans stucwerk

v.a. € 70,- per m2

Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief arbeidskosten, materiaal en btw.

Geschikt voor vloeren en muren

Met de natuursteen uitstraling geef je de badkamer veel warmte en authenticiteit. Naast muren is het Italiaanse stucwerk ook geschikt voor vloeren. De kosten voor het stucen met deze techniek liggen hoger dan bij normaal stucwerk zoals spachtelputz.

Stucen op tegels in badkamer?

Stucen is zowel mogelijk in een badkamer zonder tegels als in een met tegels. In het geval met tegels hangt het wel af van de staat van de tegels. Het tegelwerk moet het stucwerk natuurlijk wel kunnen houden. Raadpleeg daarom altijd eerst een stukadoor die de situatie kan beoordelen. De vakman kan jou het best vertellen wat wel en niet mogelijk is.

Prijzen venetiaans stucwerk vergelijken?

Gratis offertes aanvragen voor laagste prijs

Bij Stukadoors.com kun je gratis stucwerk-offertes aanvragen van vakmannen uit de regio. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes die je met elkaar kunt vergelijken. De stukadoors maken eventueel een vrijblijvende afspraak met je om de muren te bekijken. Zo kunnen zij meteen zien wat er nodig is voor het berekenen van de exacte prijs voor het Italiaanse stucwerk.

Vind de beste deal met slim vergelijken

Met het aanvragen van gratis stukadoor-offertes hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een stukadoor. Wij maken namelijk speciaal voor jouw opdracht een selectie. Deze experts zijn gecontroleerd op keurmerken en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gelijk na de aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Door meerdere offertes te vergelijken, kies je uiteindelijk de beste deal en bespaar je ook nog eens op de totale prijs. Tot wel 45%. Dat is nu slim vergelijken!