• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Wanden stucen

Stucen van de wanden binnenshuisHet stucen van wanden wordt ook wel pleisteren genoemd. Dit kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om een gladde muren te maken of op de wand een korrelige structuur aan te brengen. Op deze manier kun je beschadigingen, scheuren en onzuiverheden weg laten werken en krijg je weer een nette wand. Dit kan zowel in nieuwbouwwoningen als in oudere huizen. Het is zelfs mogelijk om de buitengevel te laten stucen. Dit wordt gedaan met een speciaal cement, waardoor de muur waterdicht en isolerend is.

Wanden laten stucen door vakman

Jij wordt via Stukadoors.com in contact gebracht met stukadoors in de regio die met hoge kwaliteit producten voor perfect stucwerk zorgen. Je kunt bij ons eenvoudig gratis stucwerk-offertes aanvragen, zodat je meerdere prijsopgaven en stukadoors vergelijkt. Hierdoor vind je altijd de meest geschikte expert en de laagste prijs voor het stucen van de muren.

Tip: bekijk de indicatieve prijzen voor het stucen of uit te rekenen wat je ongeveer betaalt voor de werkzaamheden.

Wanden stucen voor de laagste prijs?

Sausklaar laten stucen

Sausklare muren zijn ideaal als je de wanden wilt schilderen. De muren worden glad en zonder oneffenheden gemaakt. Hoeveel en welk soort pleister er nodig zijn hangen af van de staat van de muur. Bij bijvoorbeeld veel scheuren is het meestal het geval dat raapwerk nodig is. Er wordt in dat geval een laag van 7mm tot 5cm aangebracht. Bij kleinere oneffenheden kiezen de vakmannen vaak voor pleisterwerk met een dikte van 1 tot 6mm.

Wand in slechte staat?

Wanneer je niet helemaal zeker weet of de muur nog in goede staat is, raden wij aan om na het aanvragen van de offertes, een vrijblijvende afspraak te maken met de stukadoor. Zij kunnen bij je thuis direct beoordelen wat er nodig is en jou precies vertellen wat hiervoor de kosten zijn.

Tip: om kosten te besparen raden wij aan om een groter oppervlakte te laten stucen.

Behangklaar maken

Wil je de wanden gaan behangen? Met bijvoorbeeld met normaal behang of glasvezelbehang? Dan laat je de wand behangklaar stucen. Nadat het pleisterwerk is opgedroogd, kun je de muren gelijk behangen. Een nog voordeligere optie is spuitwerk.

Vind beste stukadoor met aanvragen gratis offertes

Voor wanden die jarenlang meegaan is goed stucwerk absoluut een vereiste. Hiervoor heb je een vakkundige stukadoor nodig, en wij helpen je graag om deze vakman te vinden. In ons netwerk zitten alleen maar betrouwbare specialisten die voldoen een keurmerken en staan voor kwaliteit en vakmanschap. Je kunt de kosten bij hen opvragen door via Stukadoors.com gratis stucwerk-offertes aan te vragen. Met één aanvraag krijg je maximaal vijf prijsopgaven toegestuurd van bedrijven uit de regio. Zij nemen binnen een dag contact met je op om een afspraak te maken.

Vergelijk offertes en kies beste deal

Jij vergelijkt de stukadoors en hun prijzen met elkaar en kiest voor de beste deal. Hierdoor weet je zeker dat je voor de laagste prijs kiest van een vakman die gaat zorgen voor goed gestucte wanden. Omdat wij de professionals al voor jou hebben opgezocht, hoef je niet zelf op zoek naar een stukadoor. Wij selectere de beste vakmannen met een goed prijs-kwaliteitverhouding speciaal voor jouw specifieke opdracht. Dat is dus ook nog eens tijd besparen via Stukadoors.com.

Laagste prijs voor professioneel stucwerk?