• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Keurmerken stukadoors

Wanneer je spuit-, stuc-, of pleisterwerk laat uitvoeren, wil je er zeker van zijn dat dit op de juiste manier wordt gedaan. En dat de stukadoors voldoen aan de juiste keurmerken. De stukadoors in ons netwerk staan garant voor hoge kwaliteit stucwerk en zijn hiervoor ook aangesloten bij het NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven). Ook vinden wij van Stukadoors.com het belangrijk dat de experts werken volgens de KOMO-richtlijnen. Hieronder zijn het NOA- en KOMO-keurmerk toegelicht.

NOA-keurmerk

NOA keurmerkDe stukadoorsbedrijven die bij Stukadoors.com zijn aangesloten zijn lid van het NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven). Dit betekent dat je te maken hebt met betrouwbare bedrijven die op de hoogte zijn van alle nieuwe trends in de afbouwbranche. Zij kunnen de nieuwste technieken hierdoor toepassen op jouw muren. Bij geschillen staat het NOA garant voor een correcte afloop. Met een NOA-gecertificeerd bedrijf krijg je altijd het resultaat dat bij jouw wensen past.

KOMO-keurmerk

Komo keurmerkStukadoren is een vak apart en daarvoor schakel je het liefst een specialist in. Je wilt natuurlijk dat het resultaat voldoet aan de gestelde verwachtingen. Daarom voldoen de experts in ons netwerk aan bepaalde keurmerken. Het KOMO-keurmerk is er hier een van. Bedrijven met dit keurmerk voldoen aan relevante wet- en regelgeving en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Hierdoor krijg je het beste resultaat en garantie van een stukadoor die zijn vak verstaat.

Vergelijk prijzen van betrouwbare stukadoors

Gratis offertes van betrouwbare specialisten

Bij Stukadoors.com vraag je gratis offertes aan van gecontroleerde stukadoors. Alle vakmannen die bij ons zijn aangesloten voldoen aan genoemde keurmerken. Daarmee zorg je er in ieder geval voor dat het stucwerk vakkundig wordt gedaan. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat je meerdere bedrijven vergelijkt, zodat je de laagste prijs vindt voor het stucen.

Vergelijk vakmannen en kies beste deal

Jij vergelijkt de offertes en laat eventueel de vakman vrijblijvend bij je langskomen. Je hoeft nu alleen nog de beste deal te kiezen en hierdoor bespaar je flink wat kosten. Daarnaast scheelt het ook veel zoekwerk, omdat wij al een selectie van betrouwbare stukadoors hebben gemaakt. Profiteer direct en vraag gratis stukadoors-offertes aan!